(P) Jachetă bărbătească din denim în stil - 5 opțiuni


Blugii au devenit o caracteristică permanentă a garderobelor noastre. Probabil că nu există bărbat care să nu aibă cel puțin un element din acest material. Cu toate acestea, merită să aflați că nu numai blugii din denim merită atenție. Jacheta de denim pentru bărbați este soluția perfectă pentru primele zile de primăvară și serile mai răcoroase de vară.


De ce merită să ai în garderoba ta? Convinge-te singur!

Jachetă de denim pentru bărbați cu tricou

Cel mai elementar stil cu o jachetă de denim pentru bărbați este să o împerechezi cu un tricou. Pentru un efect mai stilat, vă recomandăm modele simple: un tricou alb vă va face să arătați elegant, mai ales dacă tricoul este îmbrăcat. Un tricou negru, la rândul său, este o modalitate de a da stilizării tale un aspect de prădător, de motocicletă.

Desigur, poți alege și tricouri imprimate, care arată și grozav, dar mult mai puțin elegante. Poartă-le pentru a te întâlni cu prietenii și a ieși la o noapte, dar nu la serviciu.

Jachetă din denim cu cămașă

Un set în care o jachetă de denim pentru bărbați arată cel mai elegant este o combinație a acesteia cu o cămașă. Alegând un model simplu, neted, cu croiala potrivita, vei obține rezultatul in care vei arata potrivit situațiilor formale. Mai ales dacă alegi pantaloni și pantofi mai eleganți, de exemplu cizmele Chelsea.

Puteți alege, de asemenea, o cămașă mai lentă, în carouri, cum ar fi o cămașă de flanel. Cu siguranță te vei simți cald în acest stil, dar nimeni nu va spune că nu ai simțul stilului. Adaugă adidași, pantaloni puțin mai strâmți și ieși în oraș!

Jachetă din denim cu stil sport

Pentru pasionații de seturi largi, o combinație între o jachetă de denim pentru bărbați și un hanorac va fi cea mai bună. Gluga proeminentă jucăușă va oferi un efect casual care este potrivit pentru cinema sau pentru o plimbare. Nu este neapărat un set făcut pentru serviciu, mai ales dacă te întâlnești des cu clienții sau ai un dress code.

De asemenea, jacheta din denim vă permite să o combinați cu pantaloni: pentru a obține un efect casual, ajungeți la joggeri. Doar asigurați-vă că nu sunt prea largi, ci bine fixați. Pantalonii supradimensionați pot face ca întreaga siluetă să pară grea.

Jacheta de denim pentru bărbați într-o variantă elegantă

O jachetă pentru bărbați din denim este, de asemenea, o opțiune bună pentru a crea stiluri mai formale. Dacă doriți să obțineți un astfel de efect, alegeți un model mai potrivit, de preferință într-o culoare închisă. Va merge bine cu cămașa pe care o puneți sub jachetă: în această combinație, o jachetă de denim pentru bărbați va fi o jachetă grozavă. Poate nu este cea mai bună ținută pentru un eveniment important de afaceri, dar cu siguranță este potrivită pentru serviciu!

Jachetă de denim pentru bărbați - poart-o așa cum vrei!

Jacheta de denim pentru bărbați este o piesă vestimentară extrem de ușor de coafat. Puteți crea cu succes atât seturi casual, cât și mai formale din el și veți arăta elegant, indiferent de ocazie. Femeile vor aprecia cu siguranță stilizările pe care le-ai pregătit, așa că dacă vrei să faci impresie, ia-ți o jachetă din denim. Cele mai interesante și la modă modele vă așteaptă în magazinul Ozonee.

related posts

Modifică setările cookies