(P) Modele cool de poșete de damă în vara aceasta? Vezi unde se găsesc!


În sfârșit vremea mohorâtă a trecut și soarele ne mângâie delicat, din nou, pielea. Fiecare zi pare acum perfectă pentru plimbări prin oraș, la cele mai boeme cafenele sau bistro-uri, iar ținutele devin din ce în ce mai lejere și mai diafane.


În crearea acestora există o categorie anume de accesorii pe care, în mod cert, nici o femeie nu o poate trece cu vederea. Este vorba despre acele poșete de damă delicate și de efect, pentru care reprezentantele sexului frumos ar fi dispuse să plătească oricât este nevoie.

Elegante, cu forme unghiulare sau rotunde, din piele sau material textil, în culori tari sau pudrate... gama de genți de damă a sezonului primăvară-vară este de-a dreptul irezistibilă și plină de prospețime. Cu atâtea modele disponibile, femeilor le este din ce în ce mai greu să fie chibzuite în alegerea unui număr necesar de genți. Adesea, datorită accesoriilor, formelor și culorilor diferite, acestea se trezesc cu un dulap plin de poșete, care mai de care mai frumoase.

În ceea ce privește toate aceste genți de damă, online se regăsesc cele mai multe și variate modele, magazinele virtuale fiind, de altfel, metoda preferată de shopping a doamnelor și domnișoarelor. Care sunt, însă, gențile care fac deja furori și care este trendul verii în ceea ce privește forma și modul de purtare ale acestora? 

Genți de damă elegante, diafane și super în trend vara aceasta

Într-o ordine aleatoare, gențile prezentate mai jos sunt alegerile stiliștilor pentru sezonul cald 2019, multe dintre modele fiind deja purtate și integrate în ținute care mai de care mai fresh sau mai chic.

1. Geanta de umăr unghiulară, minimalistă și boemă

Da, este acel model universal de geantă perfectă pentru ținutele lejere, comode și fresh. Desigur, versatilitatea modelului îi permite să fie integrat cu succes și în outfit-urile boeme, boho-chic sau romantice și diafane. Regula de bază pentru o accesorizare armonioasă vizează culoarea, care trebuie aleasă într-o nuanță derivată din cea principală a ținutei sau într-una complementară. 

Forma clasică unghiulară transformă acest model de geantă în aliatul de încredere al oricărei femei, mai ales în momentele în care aceasta este pe fugă și nu dispune de timpul necesar pentru a compune o ținută complexă.

2. Geanta tip borsetă, practică și stylish

Borseta este accesoriul care a câștigat cel mai mult teren anul acesta în ceea ce privește compunerea unor ținute nonconformiste și îndrăznețe. Indiferent de forma acesteia, fie că este pătrățoasă sau ovală, un lucru este cert: orice femeie trebuie să aibă cel puțin un astfel de model în colecție.

Marele avantaj al borsetelor este lejeritatea cu care pot fi purtate, iar comoditatea oferită nu poate fi negată. Așa cum probabil am observat deja, aceste genți se găsesc online într-o gamă foarte variată, dar și în magazinele din mall-uri, aici gama fiind puțin mai restrânsă.

3. Gențile de mână cu o singură toartă, noutatea sezonului

Obișnuite cu modele clasice cu două toarte, femeile pot fi reticente la acest nou trend, pentru început, însă ne bazăm pe faptul că noutatea în modă le-a atras întotdeauna spre a încerca lucruri noi. Astfel, aceste genți de damă sunt elegante și simple, fără a fi însă deloc plictisitoare, noutatea mânerului dintr-o singură toartă oferind purtătoarei un sentiment aparte, de încredere și rafinament. 

Disponibile într-o mare varietate de culori, adesea pudrate sau pastelate, aceste genți elegante sunt realizate întotdeauna din piele naturală, ceea ce le oferă un plus de rafinament și impozanță. 

Unde găsim cele mai deosebite și actuale modele de genți de damă?

Așa cum am menționat, gama cea mai variată și diversă se regăsește adesea în mediul online, în magazinele virtuale dedicate femeilor. În România, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate astfel de magazine este zevo.ro.  

Calitatea și precizia, cu care fiecare geantă este lucrată, transformă orice model într-un adevărat statement al feminității și al eleganței absolute. Femeile care aleg Zevo spun că poartă cu mai multă încredere o ținută accesorizată cu o geantă atent realizată și foarte rezistentă. 

Cele trei modele de genți de damă amintite mai sus se regăsesc și în portofoliul Zevo, în diferite nuanțe. În plus, față de acestea, reprezentantele sexului frumos pot descoperi pe site-ul zevo.ro și alte zeci de genți și poșete, disponibile în culori și forme adaptate ultimelor tendințe la nivel internațional. Un mare plus al acestora este că pot fi catalogate ca fiind genți de damă ieftine, de calitate superioară.

related posts

Modifică setările cookies