(P) Oricând în pas cu moda, cu ajutorul jeanşilor potriviți!


Deși trendurile în materie de fashion se schimbă de la un sezon la altul, există o piesă de îmbrăcăminte care este prezentă în mai toate colecțiile marilor case de modă, cele care practic dau startul în ceea ce privește ce se poartă în fiecare sezon. Este vorba aici despre jeanși. 

Tag-uri: #Jeans #fashion

De ani buni, jeanșii au devenit un articol de îmbrăcăminte prezent în fiecare garderobă, fiind extrem de versatili. Fie că e vorba de high class sau de omul de rând, cu toții poartă jeanși.

Aceștia pot fi cu ușurință încadrați în ținute purtate la plimbările prin parc, ieșirile în oraș cu prietenii, locul de muncă sau chiar în cadrul unor evenimente. 

Jeanșii sunt o piesă reprezentativă pentru stilul casual, fiind extrem de comozi și putând fi asortați cu ușurință la o mulțime de alte piese precum: tricouri, bluze, cămăși, pulovere, sacouri etc.

Ținutele în care sunt încadrați jeanșii nu au cum să fie unele banale când există atât de multe modele și croiuri pe piață. De la jeanșii clasici, drepți și până la cei skinny, evazați, stil boyfriend, de la cei simpli și până la cei tăiați, rupți sau cu diverse imprimeuri, cu toții sunt extrem de apreciați în fiecare sezon.

Cu siguranță nu există persoană care să nu aibă în garderoba sa cel puțin o pereche de jeanși. Bărbații, femeile dar și copiii au început să adopte încă din vechi timpuri această modă care acum a devenit ca şi o obişnuinţă. 

Cum se aleg jeanșii în funcție de forma corpului

Pentru o siluetă în formă de măr (parte superioară masivă, trunchi lat, bust peste medie, umeri lați, picioare și șolduri subțiri) sunt recomandați jeanșii evazați sau boot cut, cu buzunare în față și în spate în nuanțe deschise sau prespălați.

Silueta în formă de pară (mică în partea superioară și masivă în cea inferioară, cu șolduri și coapse late) este poate una din cele mai des întâlnite, iar pentru aceasta se poate opta pentru jeanși cu talie joasă și buzunare late, fără multe detalii.

În cazul unei siluete androgine (bust mic, picioare lungi și subțiri) sunt indicați jeanșii skinny, cu buzunare și detalii masive.

Siluetei de tip clepsidră (talie bine definită, forme voluptoase și bine proporționate) i se potrivesc aproape orice tip de jeanși - drepți, evazați, skinny și cu talie înaltă. 

Bobomoda - magazinul bogat în modele de jeanși

Unul din magazinele unde se regăsește o gamă largă de jeans blugi dama este Bobomoda. Fie că sunteți în căutarea unor jeanși scurți, trei sferturi sau lungi, cu croi drept, skinny sau boyfriend, în cadrul magazinului menționat mai sus veți regăsi modele potrivite pentru orice siluetă și în diverse culori.

Nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește mărimea pe care o purtați, deoarece Bobomoda se adresează tuturor, având jeanși cu mărimi de la XS și până la 2XL.

Pentru a vizualiza toate modelele de jeanși disponibile în cadrul magazinului online Bobomoda, accesați site-ul oficial al acestuia. Alegeți întotdeauna jeanșii potriviți în funcție de forma corpului și cu siguranță nu veți da greș!

Sursă foto: Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies