(P) Petrecerea de Halloween 2019: Idei de costume pentru el și ea


Dacă deja numeri zilele rămase până la petrecerea de Halloween, dar nu ți-ai ales încă un costum, ar fi bine să te grăbești.

Tag-uri:

În cazul în care nu ai inspirație, nu trebuie să îți faci griji, căci îți venim în ajutor cu cele mai bune idei pentru anul acesta.

Party-ul cu tematică înspăimântătoare este mult mai distractiv în cuplu, așa că ți-am pregătit câteva opțiuni interesante, atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta. Citește-le în continuare și alege ceea ce vi se potrivește!

Top 5 idei de costume de Halloween pentru cupluri

1. Gomez și Morticia Addams

De Halloween vă doriți să fiți atât misterioși, cât și drăguți împreună. De aceea, nu aveți cum să dați greș cu această combinație. Simpaticii Gomez și Morticia reprezintă deja un cuplu iconic, ciudat, dar adorabil.

Tu poți purta o rochie neagră, în stil gotic, cu dantelă și catifea, iar iubitul tău poate aborda un costum elegant, clasic, un papion interesant și o mustață falsă. Nu omite rujul roșu și machiajul dramatic! 

Pentru noaptea de Halloween, poți folosi o pudră cu câteva nuanțe mai deschisă.Nu uitați să mergeți întotdeauna braț la braț și, din când în când, să vă șoptiți cuvinte în franceză, asemenea personajelor din Familia Addams.

2. Costume inspirate de Ziua Mexicană a Morților („Dia de los muertos”)

Dacă vreți să aveți o apariție de neuitat, găsiți-vă inspirația în costumele mexicane specifice sărbătorii morților.

Îmbrăcați-vă în negru și pictați-vă fețele, ca și cum ați avea craniul la vedere. Puteți opta chiar și pentru farduri sau vopseluri profesionale fosforescente, pentru un plus de dramatism. Puteți găsi costume de Haloween online, iar machiajul îl puteți realiza pe cont propriu. Vă veți distra pe cinste și veți arăta fabulos!

3. Mike și Eleven, din serialul Stranger Things

Serialul de pe Netflix a făcut furori anul acesta, odată cu cel mai proaspăt sezon. Dacă vreți să fiți un cuplu modern, deosebit și simpatic, costumați-vă în Mike și Eleven.

Pentru Eleven, alege câteva elemente definitorii, precum cămășile cu print colorat, bretelele și jeanșii din anii ‘90. Pentru a include elementul înspăimântător, pictează-ți o picătură de sânge sub nas, cu ajutorul unui ruj lichid.

În cazul lui Mike, se aplică tot moda anilor ’90, cu pantaloni scurți din denim și cămăși colorate. Dacă prietenul tău are părul prea scurt, poate opta pentru o perucă brunetă.

Cu siguranță veți fi cel mai adorabil cuplu de la petrecerea de Halloween!

4. Jack și Sally, din „Coșmar înainte de Crăciun”

Aceasta este o variantă clasică pentru Halloween, care poate fi abordată ușor și creativ. Jack este Regele Dovlecilor, iar Sally este păpușa de care acesta se îndrăgostește iremediabil.

Puteți cumpăra costumele sau le puteți proiecta împreună. Cel mai important element este, însă, machiajul feței. Folosiți o pudră cât mai deschisă la culoare, accentuați ochii cu negru și alungiți vizual gura, ca și cum ar fi cusută cu ață neagră. Pentru un efect spooky, Jack poate purta lentile de contact complet negre!

5. Cel mai înfricoșător cuplu: bateria 1% și WiFi-ul indisponibil

Dacă tu și iubitul tău formați un cuplu original, care face mereu lucrurile în felul său, aceasta poate fi varianta câștigătoare pentru voi. Ce poate fi mai înspăimântător în 2019 decât să rămâi fără baterie la telefon și să nu ai acces la Internet?

Confecționați-vă singuri costumele, din câteva bucăți de carton. Puteți folosi câteva cutii de pantofi, pe care să le transformați în pancarte ce se vor lipi de corp. Decupați forma unei baterii și a unui semn de WiFi, apoi colorați-le cu roșu.

Orice variantă ați alege dintre cele de mai sus, nu uitați să completați costumul cu un machiaj cel puțin la fel de înfricoșător. Veți face furori la petrecere!

related posts