(P) RUVIX – cele mai cool tricouri pentru petrecerea burlăcițelor


Seara în care viitoarea mireasă va sărbători marele eveniment alături de cele mai dragi prietene ale ei este una cu adevărat importantă. 


Deși, teoretic, aceasta ar trebui să fie o surpriză organizată de către TEAM BRIDE, de multe ori, mireasa este mult prea curioasă și cunoaște toate detaliile legate de memorabila petrecere. Mai mult, în unele cazuri chiar organizatoarele îi cer sfaturi cu privire la locația unde va fi organizat evenimentul, meniu și tematică.

În orice caz, un singur lucru ar putea și ar fi bine să rămână secret: acele tricouri pentru petrecerea burlăcițelor cu texte haioase și creative, pe care le vor purta toate participantele. În România, aceste tricouri au început să fie din ce în ce mai cunoscute, rolul lor fiind unul clar și bine definit: de a consolida «echipa miresei» și de a aduce mai mult amuzament întregii petreceri.

Petrecerea burlăcițelor – un moment de respiro pentru viitoarea mireasă

Cei mai în vârstă sunt puțin sceptici cu privire la această petrecere, îndeosebi din cauză că în trecut era destinată mai mult bărbaților. Însă, chiar dacă părinții și bunicii pot privi puțin ciudat această idee, acest lucru nu ar trebui să reprezinte un motiv de abandon.

Petrecerea burlăcițelor este un eveniment unic, ce trebuie să rămână memorabil pentru toate petrecărețele, dar, în special, pentru viitoarea mireasă. Fiind organizată chiar înainte de nuntă, aceasta are rolul de a o ajuta pe miresică să se detașeze puțin de tot stresul absolut necesar ce apare odată cu organizarea marelui eveniment și să o facă să conștientizeze mai bine ce urmează: să fie alături de persoana iubită pentru tot restul vieții!

Câteva idei tematice pentru o petrecere a burlăcițelor inedită

Inspirate adesea din celebrele filme hollywoodiene sau din vechile romane de dragoste, tema și locația petrecerii sunt alese în acord cu preferințele și personalitatea miresei. Iată care sunt cele mai celebre teme pe care româncele le aleg pentru petrecerea de burlăcie:

The Great Gatsby;

Brunch marca Audrey Hepburn;

Club Crusher (turul celor mai cool cluburi din oraș);

Răsfăț la SPA;

Sex in the City;

Concertul trupei favorite;

Picnic (dacă vremea este favorabilă);

Petrecere în pijamale.

Pentru a face din aceste tematici ceva și mai inedit, atât invitatele, cât și mireasa pot purta tricouri personalizate pentru burlăcițe fie potrivite temei, fie, din contra, în contrast cu aceasta.

De exemplu, pentru o petrecere în stil The Great Gatsby, pe tricourile invitatelor pot fi imprimate mesaje din carte, din film sau potrivite perioadei respective sau, pentru a sparge monotonia, poze în care fiecare este surprinsă într-o ipostază amuzantă.

Și, deși temele enumerate mai sus reprezintă idei creative și super ofertante, cel mai adesea burlăcițele sfârșesc în pijamale, distrându-se copios făcând karaoke acasă și consumând cocktailuri sofisticate.

Cele mai cool idei de tricouri de petrecere pentru burlăcițe 

Chiar dacă toată seara veți dansa în cele mai faine cluburi, puteți purta oricum tricouri haioase pentru burlăcițe. O gașcă nebună, îmbrăcată la fel, dansând pe ritmuri antrenante, cu siguranță va atrage atenția, în sens pozitiv desigur. Sunt mari șanse ca fotograful clubului să fie acaparat de voi și, astfel, veți avea cele mai frumoase poze!

Cu toate acestea, pentru că mireasa trebuie să fie în centrul atenției, ea are nevoie de un tricou de mireasă deosebit, cu mesaj dedicat. Celebrele citate în limba engleză sunt foarte potrivite:

Here comes the bride!

Bride to be!

Today a bride, tomorrow a wife!

I can’t keep calm, I’m the bride!

I’m getting married!

Reguli clar setate pentru alegerea tricoului potrivit nu există. În selectarea acestuia totul se bazează pe personalitatea și pe gusturile miresei.

RUVIX – sursa ta de super tricouri pentru petrecerea burlăcițelor

RUVIX, deși nu de mult timp pe piața din România, este compania care a ajuns să-și construiască, din zâmbete desigur, un nume bun în «domeniul maiștrilor ce oferă produse personalizate».

Scopul principal al celor de la RUVIX? Să aducă fericire atât în sufletele clienților, și nu numai. Tricourile personalizate, produsele emblemă ale bradului, sunt admirate de către toată lumea, străzile Bucureștiului prinzând parcă culoare de la atâtea zâmbete.

Tricourile pentru petrecerea burlăcițelor disponibile pe ruvix.ro sunt simple și de efect, mesajele fiind cele care impresionează cu adevărat. Calitatea printului este una excelentă, iar materialul natural (100% bumbac), asigură confortul și o rezistență sporită în timp. Desigur, în cazul în care se dorește ceva diferit, se poate opta și pentru personalizarea tricourilor!

related posts