(P) Surprinde-i pe cei dragi cu bijuterii personalizate!


Luna decembrie reprezintă cel mai bun prilej de a-ți arăta iubirea și aprecierea. O poți face, foarte inspirat, prin intermediul unor bijuterii personalizate.


Cadouri pentru cei mai buni prieteni

Sfârșitul de an e ocazia perfectă pentru a le face o surpriză frumoasă celor mai buni prieteni. Dacă există cineva care ți-a fost alături în acest an greu, cu siguranță merită să îți arăți apropierea cu ajutorul unei bijuterii personalizate.

Alegerea perfectă este reprezentată de brățările BFF pentru cei mai buni prieteni. Atunci când o comanzi din magazinul online BijuBOX.ro, ai la dispoziție multe opțiuni. Poți să alegi, de exemplu, o brățară din argint simplu sau una placată cu aur de 24 de carate, care îi va crește prețul cu numai 4,99 lei. Pot fi selectate, de asemenea, mărimea brățării și culoarea șnurului.

Sistemul de închidere este foarte elegant și nu incomodează în timpul purtării. De asemenea, este ușor de accesorizat și se potrivește oricărei ținute.

Bijuterii personalizate pentru îndrăgostiți

Atunci când iubești, fiecare zi reprezintă ocazia potrivită pentru a-i face un cadou ființei dragi. Cu atât mai mult o poți face fericită oferindu-i ceva cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Dintre cadourile potrivite pentru îndrăgostiți, se remarcă un colier personalizat Love, cu inimioară și inițiale din argint. Colierul este placat cu două straturi de aur de 24 de carate, dar este disponibil și în variantă simplă, argintie.

Poți, bineînțeles, să alegi cele două litere care încadrează inimioara. De exemplu, dacă pe tine te cheamă Diana, iar pe iubitul tău Andrei, inimioara va fi încadrată de literele D și A. În cazul în care vă numiți Sofia și Silviu, literele alese vor fi SS. Și așa mai departe…

Tot pentru îndrăgostiți sunt potrivite și brățările personalizate Lover. Acestea sunt formate dintr-un șnur argintiu sau auriu și dintr-un bănuț cu inscripția My Love.

Cadouri pentru familii cu copii

Poți găsi, în magazinul online BijuBOX.ro, și o bogată ofertă de bijuterii personalizate pentru familii. Printre cele mai îndrăgite se află colierele din argint care înfățișează siluetele părinților și ale copilului sau copiilor.

Așadar, fiecare colier cuprinde o siluetă de bărbat – tatăl – și una de femeie – mama –, care încadrează unul sau doi copii. Cele trei sau patru persoane se țin de mână cu afecțiune, iar pe fiecare este gravat un nume.

Poți decide, cu ocazia comenzii, dacă silueta fiecărui copil trebuie să fie de băiețel sau de fetiță. De asemenea, poți să alegi între un colier simplu din argint și unul placat cu aur de 24 de carate.

Din aceeași categorie de bijuterii dedicate familiei face parte o brățară din argint cu inimioară sau cu bănuț și cu mesajul „Te iubesc, mami!“.

Brățări și coliere cu nume, pentru tine sau pentru orice persoană dragă

Dacă ți-ai dorit întotdeauna o brățară sau un colier cu numele tău, acum ai ocazia să îți împlinești dorința! Găsești sute de produse cu nume, începând cu Ada, Adela și Adelina și ajungând la Yasmine, Zamfira și Zoe. Dacă te regăsești pe listă, tot ce trebuie să faci este să comanzi brățara sau colierul respectiv.

Chiar dacă ai un nume deosebit, nu trebuie să îți faci griji. Tocmai acesta este marele avantaj, când vine vorba despre bijuterii personalizate. Poți opta pentru orice nume dorești. De fapt, ai inclusiv varianta de a opta pentru un cuvânt care te inspiră, precum „iubire“, „libertate“, sau „noroc“.

  • (P) Surprinde-i pe cei dragi cu bijuterii personalizate!

related posts

Modifică setările cookies