(P) Trei tipuri de geci pentru el şi pentru ea! Pe care le preferi?


Începutul anului se anunţă provocator pentru cei ce doresc să achiziţioneze geci. Dacă încă sunt mulți care se gândesc la piesele care asigură confortul termic, sunt şi persoane care doresc să se bucure de avantajele gecilor de tranziție sau eleganța paltoanelor minimaliste.


Totuși,  în rândurile următoare, ne-am propus să discutăm despre trei tipuri de geci, care se potrivesc pentru el şi pentru ea! Hai să descoperim piesele emblematice care nu își pierd farmecul în timp.

Geci pentru el - aviator, geacă din piele, bomber

Gecile aviator sunt şarmante, au o eleganță aparte şi contribuie la crearea unui look nonconformist. Trebuie să recunoaştem că un bărbat ce poartă o geacă aviator cu guler bine evidenţiat este senzual. Fie că alegi o geacă din piele, piele ecologică sau denim, modelul aviator creează outfituri moderne, avangardiste. Descoperă pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/geci-si-paltoane  geci în stil aviatori care pun în valoare personalitatea ta!

Gecile din piele sunt atemporale, își păstrează farmecul indiferent de sezon. Domnii care doresc să beneficieze de ținute urbane autentice se pot orienta către piese minimaliste pe care le pot potrivi cu blugi, pantofi brogue şi tricouri simple. Ţinutele nonconformiste cu accente rock sunt ușor de obținut cu ajutorul gecilor din piele decorate cu catarame, capse şi lanţuri decorative.

Gecile de tip bomber sunt jachete emblematice pentru stilul casual. Sunt elementele care conferă un aer relaxat, fie că sunt purtate cu tricou polo sau cu pulover cu guler înalt. Cei ce îndrăgesc stilul minimalist şi eleganța specifică se pot orienta către o jachetă bomber simplă în nuanţe de gri, şi beneficiază de ţinute autentice în tendinţe. Trebuie să recunoaştem, jachetele bomber sunt ștrengărești, conferă accente tinereşti outfit-urilor pe care le desăvârşesc.

Doar pentru ea - blugi, piele, matlasate

Gecile de blugi continuă să fie în tendinţe. Piese atemporale, inventate şi reinventate sunt purtate  cu aceiaşi plăcere cu orice ocazie. Dacă vorbim de tendinţe trebuie apreciat că în acest an sunt pe val gecile scurte, în culori diferite. Se poartă genţile în nuanţe de cărămiziu, albastru cu aspect prespalat şi bineînţeles gri solid. Dacă vorbim de croi, se poartă asimetriile, gecile scurte care se termină deasupra taliei. 

Trebuie să recunoaştem că gecile din piele sunt atemporale. Farmecul acestora este accentuat de aspectul elegant şi versatilitatea ridicată. Le poţi purta cu pantaloni şi botine cu toc gros, cu salopete lungi sau cu rochii vaporoase. Dacă nu eşti decisă asupra piesei perfecte, poţi accesa https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci-si-paltoane aici descoperi inspiraţie, stil și bun-gust.

Gecile matlasate au revenit în tendințe. Trebuie să recunoaştem că influențele anilor ‘90 care se manifestă pun în valoare aceste piese iconice. Femeile ce doresc versatilitate se pot orienta către piesele cuminţi, monocrome, fără detalii decorative complexe. Tinerele care doresc ţinute energice, pot alege gecile matlasate în culori contrastante. Imprimeurile şi buzunarele bine evidenţiate sunt alte detalii care sporesc farmecul acestora. 

related posts

Modifică setările cookies