"Pantalonii astia imi fac fundul mare?" Intrebarea la care nu vei mai putea fi mintita de acum inainte. Cum sa afli adevarul


Una dintre cele mai mari dileme ale femeilor ar putea avea o rezolvare cat se poate de rapida de acum inainte. In loc sa mai pierzi zeci de minute in fata oglinzii analizandu-ti posteriorul din toate unghiurile ca sa iti dai seama daca iti vin bine sau nu pantalonii, mai bine folosesti o aplicatie care iti da, in cel mai scurt timp, un raspuns cat se poate de sincer.


Aplicatia Okay Fashion le permite userilor sa incarce poze si sa discute probleme legate de stilul vestimentar. Utlizatorii isi pot alege "consilieri in materie de moda" (fashion advisers), care sa le voteze tinutele. Pana acum aplicatia are 50.000 de utilizatori din intreaga lume.

Orice fel de dilema ai avea in materie de moda si stil o poti rezolva rapid cu ajutorul acestei aplicatii. Postezi intrebarea sau fotografia, iar consilierii te sfatuiesc.

Aplicatia nu vine numai in ajutorul persoanelor care nu se pricep la combinatiile vestimentare. Le da o sansa si celor care vor sa dovedeasca faptul ca au talent de stilisti.

Utilizatorii isi pot alege singuri care sa le fie fashion adviserii. De exemplu, in Franta, aplicatia a reusit sa adune 20 de bloggeri de fashion si persoane influente din domeniu, care sa isi dea cu parerea  si sa voteze tinutele utlizatorilor.

related posts

Modifică setările cookies