Paris Fashion Week - Alin Galatescu, EXCLUSIV pentru Perfecte.ro: Inca nu se stie daca show-ul Dior va avea loc!  


Alin Galatescu este prezent saptamana aceasta la cel mai important eveniment de fashion din lume: Paris Fashion Week. Criticul de moda ne va oferi zilnic detalii in exclusivitate de la show-urile de moda ale marilor designeri.


Inainte de demararea show-urilor de moda, Alin Galatescu a participat la o expozitie dedicata celor mai importante evenimente ale modei din anii 1990 – 2000, unde pot fi vazute si primele creatii haute couture ale lui Galliano pentru Dior.

Si cum subiectul acestei perioade este conflictul lui Galliano cu casa Dior, Alin Galatescu ne-a dezvaluit ca la Paris incep deja sa se puna pariuri daca show-ul programat peste doua zile va mai avea sau nu loc.

“Galliano este pe buzele tuturor acum, din cauza incidentelor cu tenta rasista care l-au exclus din conducerea casei Dior. Inca nu se stie daca show-ul Dior se va face, sunt speculatii. In plus, sunt sanse si mai mici ca show-ul lui Galliano sa mai aiba loc,” ne-a dezvaluit Alin Galatescu.

“Pana la show-ul Dior mai sunt doua zile si este o tensine care se acumuleaza, insa nu se stie pe ce directie se va scurge lava. Multi spun ca show-ul Dior se va tine, fiind o investitie foarte mare. E putin probabil sa fie oprit, mai ales ca este considerat vinovat Galliano si casa nu are de ce sa-si retraga show-ul,” a completat criticul de moda.

“In schimb, show-ul Galliano ar putea avea probleme, din cauza unor anuntate proteste ale unor asociatii semite,” a incheiat Alin Galatescu.

Urmareste Perfecte.ro ca sa afli exclusiv de la Alin Galatescu cum au decurs primele doua zile la Paris Fashion Week!

Citeste si "Lady Gaga s-a dat in spectacol la Saptamana Modei de la Paris".

related posts

Modifică setările cookies