Perfecte.ro a transmis live gala Avanpremiere


AVANPREMIERE - Fashion and Life-style Fest le-a adus bucurestenilor un insight in moda sezonului viitor. Perfecte.ro a transmis live gala Avanpremiere.


Gala Avanpremiere a debutat cu prezentarea colectiei semnate Andreea Tincu & Sense. Aceasta a fost dominata de outfituri in combinatii de alb, negru si gri. Nu au lipsit nici piesele inscriptionate, dar si accesoriile inedite.

Cea de-a doua colectie a fost cea semnata Rue de Trucs. Simona si Alina, Rue des Trucs, lucreaza impreuna de 3 ani si si-au prezentat in aceasta seara prima colectie. “Noi ne-am axat foarte mult pe stilul minimalist. Cred ca sunt foarte putini designeri in Romania care sa abordeze acest stil. Ce aducem noi nou in acesta seara este aceasta colectie minimalista, sofisticata in acelasi timp” a spus Simona pentru perfecte.ro.

“Reinventeaza simplitatea intr-un mod la fel de elegant si de placut precum si alte piese elaborate. Aceste piese sunt elaborate doar prin tipar, materialele bine alese si bune de purtat. Hainele sunt prêt-a-porter si se pot purta chiar de pe podium” a declarat Alina, celalalt designer Rue de Trucs.

Colectia Anca & Silvia Negulescu "Fade to black" a fost cea de-a treia din gala Avanpremiere. Nu au lipsit rochiile sofisticate, dar si combinatiile elegante de pantaloni negri cu topuri in nuante metalice.

Gala Avanpremiere a continuat cu prezentarea colectei "Nomad", semnata Bianca Popp."Noua mea colectie este extrem de colorata si vesela", spune Bianca Popp, care recomanda ca vara asta sa purtam salopetele ca sa fim in tendinte. "Mie imi plac foarte mult, fac salopete de foarte multi ani", a spus tanarul designer pentru perfecte.ro.

Cea de-a cincea colectie prezentata in aceasta seara a fost cea a designerului Rhea Costa."Propunerile mele pentru noul sezon sunt niste linii simple, elegante. Totul este legat de brandul Rhea Costa, care contine foarte multe categorii de haine, care se asociaza personalitatii femeilor” a declarat designerul Rhea Costa pentru perfecte.ro.

Gala Avanpremiere a continuat cu prezentarea colectiei care apartine Sandrei Chira, un tanar desiger, care studiaza moda la Facultatea de Arte din Timisoara. “Colectia se numeste “Organic Flow”, este o metafora a contrastului dintre natrura interioara si natura exterioara a omului. Cam tot ceea ce incerc sa creez e legat de om, de cum suntem noi construiti. Colectia este in mare parte cu linii sinuoase, cu forme rotunde, care vorbesc despre centru, despre interior, despre un demers intotdeaua dinspre exterior catre interior,” a declarat Sandra Chira pentru perfecte.ro.

A saptea colectie prezentata in cadrul galei Avanpremiere a fosta cea a Vikai Gorenku. “Colectia “Esenta de paradis” se refera la suflet, e un examen asupra sufletului, asupra a ceea ce suntem noi de fapt. Ideea mi-a venit citind viata Iuliei Hasdeu, iar hainele sunt facute pe anumite structuri, impletite, crosetate, innodate si toate formeaza un anumit traseu compozitional ascendent, spre cer,” a declarat Vika Gorencu pentru perfecte.ro.

Gala Avanpremiere s-a incheiat cu prezentarea colectiei "Swan", semnata Iris Serban. “Aceasta colectie este diversa, foarte unitara, omogena, dar foarte sofisticata. Am inceput cu “Wings” si anul acesta se va lega tot de “Wings”, dar se numeste “Swan”. Insa practic de acolo vine sursa de inspiratie – de la aripi,” a declarat pentru perfecte.ro designerul Iris Serban.

related posts

Modifică setările cookies