Perlele, o declaratie de stil. Cum le poti include in tinutele tale


Supranumite si "reginele bijuteriilor", perlele au reprezentat dintotdeauna distinctia, stilul, rafinamentul. In Roma Antica, perlele erau considerate lacrimi inghetate ale zeilor, asociate mitologic cu zeita Venus. Astazi, ele fac o femeie sa arate exceptional si transforma orice tinuta intr-una speciala, extrem de stilata.


Borealy iti propune o colectie de bijuterii cu perle naturale de cultura, de o eleganta aparte si un farmec seducator. Modele cu un design mereu actual, indiferent de tendintele sezonului si schimbarile pe care le faci in garderoba ta.

Perlele naturale de cultura au aceleasi proprietati ca si perlele naturale - extrem de rar de gasit - diferenta constand in faptul ca perla de cultura se formeaza prin introducerea intentionata in interiorul scoicii vii a unui nucleu peste care, de-a lungul anilor, se formeaza multe straturi de sidef.

In prezent, aproape 100% din perlele vandute sunt perle de cultura, singura deosebire fata de perlele descoperite accidental (si extrem, extrem de rar) este faptul ca acestea din urma nu contin nucleu adaugat de om, ci se formeaza in jurul unui bob de nisip intrat in scoica. Insa amandoua tipurile de perle sunt naturale, formate in urma reactiei de autoaparare a scoicii.

Combinatia de luciu, culoare, marime, netezime si simetrie este cea care confera valoare fiecarei perle in parte. Comerciantii de perle considera drept "standard " sistemul de sortare - sistemul AAA-A (calificativul AAA revenind perlelor de cea mai buna calitate).

Inspira-te din propunerile noastre si vezi modelele propuse de Borealy in galeria foto, pe care le poti cumpara pentru a-ti imbogati colectia de accesorii, dar si tinutele:

Foto: Lookbook.nu

related posts

Modifică setările cookies