Photoshop dus la extrem. O revista i-a atasat capul lui Kate Middleton pe o silueta de model si a pus-o pe coperta


Ducesa de Cambridge a aparut vrand-nevrand pe coperta unei publicatii din Africa de Sud. Cei de acolo au vrut-o atat de mult pentru ultima luna din vara incat au apelat la Photoshop pentru un super pictoarial.


Ducesa de Cambridge este nevoita sa refuze sa pozeze pentru orice revista din lume, inclusiv Vogue, asa ca Marie Claire Africa de Sud s-a gandit sa faca un exercitiu de creativitate si sa o aduca pe coperta editiei de august.

Bine, rezultatul este de-a dreptul infiorator - Kate "pozeaza" cu mana in sold, imbracata intr-unul din designerii de top ai Africii de Sud. Ea este prezentata drept "Noul icon Regal", care poarta cele mai bune creatii locale, iar in josul paginii este explicat "Bineinteles ca nu poarta, dar ar trebui!".

Toata lumea isi doreste "Efectul Kate" de care se bucura din plin designerii si brandurile englezesti de fiecare data cand ducesa alege sa le poarte creatiile.

Din nefericire pentru ea, Kate a ajuns noua tinta a tabloidelor cand vine vorba de Casa Regala. Recent, ea a aparut pe coperta revistei The Republic cu dintii stricati, ca o aluzie la situatia nefericita din intreaga Marea Britanie. 

Toata lumea vrea o bucata din Kate, se pare, dar numai printul William si Marea Britanie se bucura de ea. Bine, ne-am bucurat si noi cand am vazut pozele interzise din luna de miere :)

related posts

Modifică setările cookies