Poseta sau portfard? Ia-ti un clutch multifunctional de la Dior!  


Clutch-ul este accesoriul perfect pentru orice ocazie! Starurile de la Hollywood il poarta atat pe covorul rosu, cat si la tinute casual, de zi cu zi, asa ca n-ar fi rau sa ai si tu unul in garderoba. Noi iti propunem un clutch de la Dior, care e 2 in 1: si poseta si portfard!
 


Marele avantaj al clutch-ului este ca nu poti inghesui in el toate obiectele inutile pe care le porti zilnic in poseta. Dior iti propune unul personalizat, care la exteriror pare un clutch elegant, iar in interior, un portfard cu cele mai necesare elemente de machiaj.

Avantajul? Nu va exista riscul sa fii nevoita sa iti retusezi make-up-ul si sa iti dai seama ca ai plecat de acasa fara farduri sau fara ruj. Poseta – bijuterie face parte din colectia speciala de Craciun lansata de casa Dior si poate fi achizitionata cu 79 de euro.

Clutch-ul este disponibil in doua nuante – nu, nu ne referim la exterior, ci la culorile fardurilor, bineinteles. Ai de ales intre o paleta de griuri si una de rozuri pale.  Pe langa fardurile de pleoape, portfardul mai contine un anticearcan, doua lipgloss-uri si un aplicator pentru fard.

related posts

Modifică setările cookies