Prima rochie care a devenit virală. Cum a ajuns Jennifer Lopez să poarte creația Donatellei Versace


800 de oameni au admirat-o pe Jennifer Lopez la show-ul Versace de la Săptămâna Modei de la Milano din această lună. Actrița, care a închis show-ul casei de modă cu defilarea ei, a purtat aceeași rochie cu care a făcut senzație acum 19 ani, la premiile Grammy. 


Jennifer Lopez arată incredibil de bine la 50 de ani. Sute de oameni au văzut asta la Săptămâna Modei de la Milano, unde actrița a defilat în cadrul show-ului Versace. 

Rochia verde din mătase cu decolteu amețitor, pe care a purtat-o la evenimentul Donatellei Versace, este aceeași cu care a făcut senzație la decernarea premiilor Grammy în februarie 2000.

Atunci, rochia a provocat o isterie în mediul online, înregistrând un record de căutări în Google. Pe atunci, motorul de căutare nu avea funcția Google Images. Ea a fost creată după ce rochia a devenit subiectul principal de discuție în online.

Jennifer Lopez ar fi trebuit să poarte altă ținută la Grammy, însă fosta ei stilistă vestimentară a dezvăluit că a schimbat totul pe ultima sută de metri.

„Mă pregăteam pentru ultimele probe cu Lopez în New York, mergând într-un taxi pe Fifth Avenue, și îmi amintesc că am văzut acea rochie verde în vitrina unui magazin Versace. Când a probat-o, toată lumea a știut că aceea era rochia”, a dezvăluit Andrea Lieberman, conform bilboard.com.

Citește și: INNA, în show-ul Versace de la Săptămâna Modei de la Milano. Cum a reacționat artista

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ușor modificată acum, rochia de atunci a făcut impresie și la Săptămâna Modei de la Milano

Rochia, evaluată azi la circa 200.000 de dolari datorită succesului ei mondial, a schimbat modul în care starurile se afișează pe covorul roșu. Până în acel moment, femeile nu aveau curajul să-și etaleze atât de mult formele la evenimentele televizate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

„Expunera corporală la un asemenea nivel nu a mai fost întâlnită la galele de premiere până atunci. Aceasta a fost una dintre primele apariții care au stabilit o regulă pentru celebrități la evenimentele muzicale de azi: fă-ți o intrare încrezătoare, care să lase lumea cu gura căscată”, spune Kevin Jones, curatorul Fashion Institute of Design & Merchandising Museum.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez și cariera ei impresionantă

related posts

Modifică setările cookies