"Primul show dupa 18 luni". Ce vedeta a depasit problemele cu drogurile si cum arata acum


Dupa o perioada mai putin fericita din viata ei, Tulisa Contostavlos pare sa fie pregatita pentru a incepe un nou capitol pe plan profesional, dar si personal.


Cantareata de 26 de ani a sustinut la sfarsitul saptamanii trecute primul spectacol dupa un an si jumatate de pauza cauzat de problemele pe care le-a avut cu dependenta de droguri si de alcool, dar si de problemele cu justitia. 

Tulisa a concertat intr-un renumit club din Londra, ocazie cu care si-a expus si silueta de invidiat pentru care a lucrat intens in ultima perioada. Vedeta a purtat un sutien cu aplicatii argintii si o pereche de pantaloni scurti cu talie inalta, lasandu-si parul desfacut.

"Primul show dupa 18 luni", a scris britanica intr-un mesaj postat pe Twitter. 

In numai doi ani, cariera de succes a Tulisei si toata popularitatea de care se bucura au disparut si au fost inlocuite de o antipatie generala din partea publicului. Candva o solista de succes, membra a unui juriu celebru si cu proiecte atat in Marea Britanie, cat si in SUA, Tulisa s-a trezit implicata intr-un scandal cu droguri si si-a pierdut toata credibilitatea in fata admiratorilor. 

related posts

Modifică setările cookies