Prințesa rebelă. Cum a apărut Meghan Markle îmbrăcată la un eveniment oficial


În timpul unui eveniment de caritate care a avut loc la Londra, Meghan a purtat pantofi cu animal print și inserții din PVC. În plus, aceasta a uitat din nou să poarte dresuri.


Meghan (37 de ani) a vizitat un centru de instruire a femeilor nevoiașe din cadrul spitalului St. Charles din Londra. Însărcinată în cinci luni, aceasta a purtat o rochie Hatch de 218 dolari, o haină Oscar de la Renta de 2990 de dolari și o geantă Victoria Beckham de 2710 de dolari.

Citește și: Meghan Markle poartă o bijuterie contra deochiului. Cum arată și cât costă aceasta

În completarea ținutei, Ducesa de Sussex a adăugat o pereche de pantofi cu toc Gianvito Rossi Plexi, de 795 de dolari, care au pe laturi inserții de PVC. Aceasta a încălcat din nou protocolul regal, care prevede ca femeile din familia regală să aibă dresuri în public, preferând să poarte pantofii cu plastic pe piciorul gol.

Pantofii cu PVC sunt favoriții unor vedete precum Kim Kardashian, Selena Gomez sau Penelope Cruz. Când vine vorba de încălțăminte, Meghan Markle încă mai urmează trendurile de la Hollywood. 

Pantofii Gianvito Rossi pe care i-a purtat ieri se află în garderoba ei de ani de zile, aceștia apărând într-o fotografie cu dressingul ei pe care Meghan a postat-o pe Instagram, înainte să-și fi șters contul.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Prințesa rebelă. Cum a apărut Meghan Markle îmbrăcată la un eveniment oficial
  • /


related posts