Priveste cu atentie urmatoarele imagini cu Claudia Schiffer. N-o sa banuiesti ce adevar socant se ascunde in spatele lor


Supermodelul german a pozat recent pentru campania care marcheaza aniversarea de 30 de ani a brandului Guess.


Nimic socant aici, daca noua campanie nu ar fi aproape identica la nivel vizual cu cea realizata in …1989!

Detaliul care demonstreaza ca aparentele inseala. Uite ce ascundea aceasta actrita in spatele hainelor cuminti

Va vine sa credeti ca au trecut 23 de ani de cand Claudia a pozat in imaginea din stanga si ca inca arata la fel de bine (vezi imaginea din dreapta)?

Faimosul supermodel a pozat in campania Guess tot pentru fotograful Ellen von Unwerth, la fel cum a facut si intre 1989 si 1991.

“[Schiffer] a fost un punct de cotitura pentru Guess, cum a fost si pentru cariera lui Ellen, iar Guess a fost un punct de cotitura pentru Claudia”, a declarat directorul general Guess, Paul Marciano.

In 1989, cand Schiffer abia fusese descoperita, Guess, care pe atunci aveau 8 ani, au ales-o ca imagine a campaniei lor. Fotografia realizata de Ellen von Unwert, in care Claudia are parul prins sus si nu poarta nimic decat o bustiera din dantela neagra, a atras atentia lumii modei asupra modelului care avea doar 19 ani la vremea respectiva.

In prezent Claudia are 41 de ani, dar imaginile noii campanii par sa sugereze ca nu ar fi imbatranit nici macar cu un an.

Daca nu ar fi textul “30 sexy years” peste imagini, probabil nu ne-am da seama care sunt fotografiile vintage si care sunt cele actuale.

Care o fi secretul ei? :)

VEZI IN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU CLAUDIA SCHIFFER PENTRU GUESS.

FULLSCREEN
Priveste cu atentie urmatoarele imagini cu Claudia Schiffer. N-o sa banuiesti ce adevar socant se ascunde in spatele lor
  • /

related posts