Protejeaza-ti tenul impotriva razelor solare! Iata cele mai noi produse! 


Probabil ca deja te-ai gandit unde iti vei petrece vacanta de vara, iar de pe lista destinatiilor in care vrei sa ajungi nu lipsesc plajele insorite. Daca vrei sa nu iti strici concediul din cauza arsurilor solare si totodata, daca ti-ai fixat ca obiectiv ca bronzul sa te tina pana la sfarsitul verii, ai grija sa te protejezi impotriva razelor solare.

 


„Inainte de expunerea la soare, este important sa aplici o crema cu factor de protectie. Se recomanda aplicarea chiar inainte cu 15 – 20 de minute, pentru a putea fi absorbita in piele. Apoi, trebuie sa ne asiguram protectia si cu alte metode, respectiv sa folosim o palarie sau ochelari de soare. Totodata, trebuie sa respectam orele de expunere si sa alegem factorul de protectie potrivit,” declara Aura Carabiber, Specialist Marketing Farmec.

Printre produsele nou lansate la inceput de sezon se numara si gama „Gerovital Sun”. Produsele cu protectie solara au la baza un complex BIO protector, bogat in rodie, care se regaseste fie sub formă de ulei organic, fie sub forma de extract ECO certificat, fara parabeni si fara oxibenzona.


Gama completa Gerovital Sun include 12 produse.

Astfel, persoanele care au pielea inchisa la culoare sau a caror piele este deja obisnuita cu soarele pot alege unul din cele doua uleiuri de plaja Gerovital Sun, Uleiul bronzant pentru plaja sau Uleiul bronzant protector SPF 6, care ofera o protectie scazuta, având ca principal rol intensificarea si fixarea bronzului. Din aceeasi categorie a produselor cu protectie scazuta face parte si Emulsia de plaja cu SPF 10.Pentru o protectie medie, noua gama ofera Emulsia de plaja cu SPF 15 si Lotiunea de plaja cu SPF 20, ambele potrivite persoanelor care au o piele inchisa nebronzata sau o piele deja bronzata.

Pentru pielea delicata a copiilor sau pentru persoanele adulte care au o piele sensibila ce necesita o protectie speciala, exista produsele cu protectie ridicata, care au formulari hipoalergenice, special create pentru acest tip de piele: Emulsie Plaja SPF 30, Emulsie Protectoare SPF 30 pentru copii, Crema Ultraprotectoare SPF 50 si Crema anti-imbatrânire SPF 50.

Dupa expunerea la soare este indicata folosirea unor produse dupa plaja, care au rolul de a calma si a hidrata pielea, dar si de a o regenera pentru a conduce la obtinerea unui bronz uniform. In noua gama Gerovital Sun se regasesc doua produse special create pentru folosirea dupa expunerea la soare - Lotiunea calmare arsuri solare si Laptele reparator dupa plaja.

Pentru persoanele care nu au ajuns inca la plaja dar care isi doresc o piele bronzata, solutia este Emulsia autobronzanta, o alternativa de bronzat efiecienta si sanatoasa.Produsele sunt disponibile incepand cu luna mai 2011, la preturi cuprinse intre 12 si 30 lei, si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii si in magazinele traditionale.

  • Protejeaza-ti tenul impotriva razelor solare! Iata cele mai noi produse! 
Modifică setările cookies