Putea fi aparitia serii, dar a uitat un detaliu important, vizibil doar din lateral. Cum si-a socat Kesha fanii cu outfit-ul de la Billboard Awards


Desi e celebra la nivel international, majoritatea look-urilor Keshei par inca desprinse din vremea cand canta in garajul parintilor. Drept dovada sta ultima ei aparitie pe covorul rosu, care, desi e una dintre cele mai reusite de pana acum, a socat din nou fotografii prin omiterea unui detaliu important.


Kesha este cunoscuta atat datorita muzicii sale antrenante, cat si a alegerilor ei vestimentare cel putin bizare. In incercarea de a se cizela, in ultima perioada ea a aparut totusi in outfit-uri mai elegante si normale, iar aparitia de la premiile Billboard ar fi putut deveni cea mai reusita a vedetei, daca nu ar fi vrut sa socheze inca o data.

Imbracata intr-o rochie neagra scurta Givenchy, cu parul aranjat intr-o coada simpla si cu machiajul natural, Kesha parea aproape perfecta din fata. Cand a decis sa se intoarca insa, paparazzi au putut observa ca rochia aparent eleganta are o crapatura pana aproape de talie si ca nu poarta lenjerie intima, o mare portiune a posteriorului ei fiind vizibila.

Un alt detaliu care a mai deranjat a fost dintele de aur, un accesoriu pe care vedeta a insistat sa il poarte. Tu ce parere ai despre aparitia artistei? De prost gust sau perfecta pentru un eveniment muzical din America?

FULLSCREEN
Putea fi aparitia serii, dar a uitat un detaliu important, vizibil doar din lateral. Cum si-a socat Kesha fanii cu outfit-ul de la Billboard Awards
  • /

related posts