Razvan Fodor: Sotia mea e una dintre putinele femei sanatoase la cap de pe pamantul asta!


Razvan Fodor se pregateste sa devina tatic. Actorul din Iubire si onoare a dezvaluit la videochatul Perfecte.ro ca de doua saptamani sta in stand by, cu bagajele facute, pregatit ca sotia sa Irina sa nasca. "Va naste natural, e mai razboinica sotia mea", a spus Razvan Fodor.


Razvan Fodor a dezvaluit la videochatul Perfecte.ro ca pe fetita lui o va chema Diana Elena Fodor. "Mi se pare un nume international, feminin. Am vrea sa facem doi copii", a spus Razvan.

Actorul are numai cuvinte de lauda la adresa jumatatii lui. " Dupa multa cautari, mi-am gasit o sotie sanatoasa la cap, asta este unul dintre cele mai importante succese ale mele. Am cautat-o enorm de mult ca sa ajung la ea, asa ca nu o sa am iubiri secrete...Dar never say never! Femeie ca ea nu are nimenea!", a mai spus Razvan Fodor.

"Eu nu sunt foarte prietenos din fire si e greu ca sa imi fii prieten si sa imi placi, sunt destul de greu de suportat. Cand eram in anumite cercuri trebuia sa ma duc la anumite petreceri la care nu imi facea placere. Mi-am dat seama in timp ca am gresit ducandu-ma...Asta a fost unul dintre compromisurile pe care a trebuit sa le fac", a mai dezvaluit Razvan Fodor.

  • Razvan Fodor: Sotia mea e una dintre putinele femei sanatoase la cap de pe pamantul asta!
Modifică setările cookies