Reacția surprinzătoare a Reginei față de rochia de mireasă a lui Kate: ”Este oribilă!”


Rochia de mireasă a lui Kate Middleton i-a provocat Reginei o reacție neașteptată când a fost expusă la Palatul Buckingham.


Ducele și Ducesa de Cambridge s-au căsătorit acum aproape 8 ani în cadrul unei ceremonii fastuoase, la Westminster Abbey, evenimentul fiind urmărit de mai bine de 20 de milioane de oameni din toată lumea.

Citește și: 10 ipostaze dulci și memorabile în care Regina Elisabeta a fost surprinsă alături de nepoții ei

Kate a purtat o rochie de mireasă cu aspect vintage, semnată de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, care includea un corset de dantelă și mâneci din același material.

Trena de mătase a rochiei, cu dantelă aplicată, a fost dusă de sora și principala domnișoară de onoare a lui Kate, Pippa Middleton.

Superba rochie, care de atunci a inspirat numeroase alte rochii de mireasă, a costat 250.000 de lire sterline. 

Cu toate acestea, când a fost expusă la Palatul Buckingham, după primul turneu al lui Kate și William în Canada, Regina a fost complet nemulțumită. 

Documentarul ”William and Kate: The First Year” dezvăluie că Regina și Kate Middleton au putut vedea expoziția înainte ca aceasta să fie deschisă. Cu toate acestea, în timp ce stătea în fața rochiei, Regina a putut fi auzită: ”Este oribilă, îngrozitoare!”.

Autorul regal Tim Ewart consemnează că Regina vorbea de felul ”în care a fost aranjată rochia”, manechinul fără cap pe care aceasta stătea dând impresia unei fantome.

Foto: Getty

Vezi și: Sandra Izabașa, de la gimnastică la actorie

FULLSCREEN
Reacția surprinzătoare a Reginei față de rochia de mireasă a lui Kate: ”Este oribilă!”
  • /

related posts