Regina Letizia, apariție provocatoare într-o jachetă de piele neagră


Recent, Regina Letizia și-a făcut apariția la un festival de film, într-o ținută extrem de sexy.


Regina Letizia (46 de ani) a optat, pentru cea de-a 63-a ediție a International Film Week din Valladolid, pentru un look provocator. Aceasta a purtat o jachetă de piele neagră, fără guler, până la talie, care i-a subliniat silueta fină.

Citește și: Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o salopetă cu trenă și cercei de 13.000 de lire sterline

Ținuta all black a fost completată de o pereche de pantaloni negri flared și pantofi cu toc în aceeași nuanță. Cât privește coafura, Regina Letizia a arătat cu câțiva ani mai tânără grației cocului lejer, câteva șuvițe încadrând subtil chipul.

Bijuteriile au fost și ele discrete, Regina Spaniei optând pentru o pereche de cercei de la Monica Vinader, în valoare de 135 de lire sterline.

 

Festivalul International Film Week este unul dintre cele mai importante din industrie pentru filmele independente. Acesta are loc, anual, încă din 1956, și a fost de multe ori ”terenul de încercare” pentru filmele interzise. Unul dintre acestea a fost ”Portocala mecanică”, regizat de Stanley Kubrick, care la acea vreme, în 1975, a fost extrem de controversat din cauza scenelor violente.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Regina Letizia, apariție provocatoare în jachetă de piele neagră
  • /


related posts