Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o salopetă cu trenă și cercei de 13.000 de lire sterline


Recent, Regina Letizia a apărut la brațul soțului său la Teatrul Regal din Madrid.


Soția regelui Felipe a strălucit într-o salopetă cu decolteu asimetric și trenă care, la prima vedere, părea o rochie de seară. La spectaculoasa ținută, regina Spaniei a asortat o pereche de pantofi bleumarin și un clutch în aceeași nuanță.

Coafura lejeră a pus în evidență cerceii, pe care fanii de pe Twitter i-au identificat fiind de la Bulgari, marca italiană de lux. Deși pe site-ul brandului nu se găsesc de vânzare, conform Express.co.uk, se pare că aceștia fac parte din colecția “MVSA”, dedicată pietrelor prețioase, iar prețul lor este undeva, de la 13.000 de lire sterline în sus.

Marca salopetei purtate de Letizia a stârnit ușoare controverse printre fani. În timp ce unii susțin că este vorba de o versiune la comandă a unei piese vestimentare de la Pedro del Hierro, în valoare de 257 lire sterline, alții au identificat-o ca fiind o creație Donna Karan, de 660 lire sterline.

Pantofii de la Nina Ricci valorează 477 de lire sterline. 

Machiajul a fost subtil și a pus în valoare pielea bronzată a reginei, aceasta optând pentru smokey eye și ruj de culoarea buzelor. 

Vedeți în galeria foto imaginile cu superba ținută purtată de Regina Spaniei.

 Foto: Getty

FULLSCREEN
Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o salopetă cu trenă și cercei de 13.000 de lire sterline
  • /

related posts