(P) Regulile denimului! Verifică 5 cele mai la modă modele de blugi pentru el!


Majoritatea bărbaților se bazează pe un element indispensabil din garderoba lor, și anume blugii. Indiferent  că apreciați stilul vestimentar clasic, modern, casual sau urban, o pereche de blugi de calitate este esențială, mai ales pentru că vă ajută să puneți la punct ținute impecabile cu minimum de efort.

Tag-uri:

Ce stil de blugi vi se potrivește?

Denimul se bucură de o popularitate imensă, însă asta îngreunează alegerea perechii de blugi potrivite. Pentru început, poate că ar trebui să uităm puțin de tendințele în modă și să ne axăm mai mult pe două aspecte care contează cel mai mult pentru a vă simți și pentru a arăta bine în noua pereche de blugi, și anume stilul și croiala blugilor. Cu alte cuvinte, fiecare stil de blugi se potrivește unei anumite constituții corporale. În mod ideal, fără a afecta stilul personal și silueta, denimul ar trebui să se așeze întotdeauna frumos pe corp și să reușească totodată să exprime stilul individual al purtătorului. 

Ce tip de denim să alegeți?

Pe lângă stilul și croiala blugilor, este indicat să luați în considerare și tipul de denim care vi se potrivește cel mai bine. De la stiluri ceruite la cele prespălate, există multe moduri diferite în care denimul poate fi tratat. Bărbații care doresc să țină pasul cu moda au adesea mai multe tipuri de denim în garderoba lor. Țesătura și tratamentul final al denimului se vor alege în funcție de stilul personal de viață și de celelalte articole vestimentare pe care le dețineți în garderobă. 

5 modele de blugi în tendințe

Dacă sunteți pe punctul de a vă achiziționa o nouă pereche de blugi, iată 5 modele cu care nu veți da greș:

Blugi skinny. Posibil cei mai versatili, blugii skinny sunt potriviți pentru persoanele cu coapse mai late, deoarece glezna conică alungește și subțiază silueta. Pentru un confort pe termen lung, încercați să optați pentru blugi skinny ușor elastici, pe care îi puteți găsi pe Bolf.ro, alături de o amplă varietate de blugi la modă pentru bărbați, inclusiv modelele prezentate în rândurile următoare.

Blugi slim fit. Cu o croială îngustă și strâmtă, adesea blugii slim fit conțin o cantitate destul de mare de material stretch în compoziția lor. Blugii slim fit se potrivesc cel mai bine bărbaților înalți, cu picioare subțiri. Totuși, indiferent de constituția corporală, blugii slim fit nu ar trebui niciodată să fie complet mulați pe corp. 

Blugi drepți. Blugii drepți sunt clasici, sunt tradiționali și, cel mai adesea, croiala dreaptă pornește direct de la nivelul șoldurilor în josul picioarelor. Bărbații cu o constituție atletică arată cel mai bine în blugi drepți, deoarece croiala aceasta creează un raport echilibrat între umeri și șolduri. 

Blugi conici. Acest model de blugi face exact ceea ce sugerează numele, oferind picioarelor o ușoară conicitate. Fiind mai strâmți în special în jurul coapselor și gambelor, oferă purtătorului o siluetă mai atletică. 

Blugii duri. Blugii duri, după cum le spune și numele, sunt fabricați din denim rigid, brut, greu, mai ferm și mai închis la culoare. Nu conține elastan și nu conține nici stretch. Dispunând de o margine unică la tiv care împiedică desfacerea țesăturii în timpul producției, blugii bruți sunt în continuare fabricați așa cum erau fabricați la începutul anilor 1800, și anume țesuți pe un război tradițional. Din acest motiv, blugii bruți sunt considerați de calitate superioară. Cu o estetică atrăgătoare și chiar impunătoare, acest model de blugi este de nelipsit din garderoba bărbaților clasici. 

related posts

Modifică setările cookies