Retailerul britanic Topshop a deschis primul magazin din România


 Primul magazin TOPSHOP TOPMAN din România s-a deschis în București Mall. 

Tag-uri:

Brandurile britanice apreciate în întreaga lume au avut pare de un eveniment VIP de lansare la care au participat peste 300 de invitați, vedete, influenceri și iubitori de modă, care au putut admira în premieră colecțiile, în timp ce s-au bucurat de un show de muzică și lumini semnat de Zoli Toth.

 

"Suntem încântați să pornim în această călătorie și să avem privilegiul de a expune acest concept nou în România, o țară a căror consumatori sunt extrem de fashionable. Avem pregătit un plan pe cinci ani și putem confirma deja că vom mai deschide încă trei magazine în următorul an”, a spus Artemis Antoniadou, CEO, Voici La Mode Group.

 

Printre cei care au acceptat invitația de a ura bun venit TOPSHOP TOPMAN în România la evenimentul de lansare s-au aflat Andreea Esca, Amalia Enache, Ruby, Eli Roman, Liviu Popescu – Fratelli, Fabuloasele Diana Enciu & Alina Tanasa, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Carmen Brumă, Adina Halas, Virgil Ianțu, Andreea Perju, Ami, Ana Morodan, Ileana Badiu, Ada Condeescu, Diana Sar, Irina Fodor, Alexandra Ungureanu, Seredinschi, Ellie White, Carmen Negoiță, Corina Bârlădeanu.

 

Peste 300 de noi modele must have, din colecțiile mainline și cele de accesorii, sunt lansate săptămânal; de asemenea, brandul propune o colecție denim extrem de versatilă, colecție care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

 

Vezi mai multe imagini de la eveniment în GALERIA FOTO de mai jos: 

FULLSCREEN
Retailerul britanic Topshop a deschis primul magazin din România
  • /


related posts