Revine la moda parul pubian? Imagini care te-ar putea soca


Dupa mai bine de 10 ani de cand a fost exclus din reviste, reclame, filme si, s-o recunoastem, de pe corpul oricarei femei moderne si emancipate, parul pubian incepe sa revina la moda, incet dar sigur.


Fotografiile in care modelul Saskia De Brauw apare goala in revista Industrie au creat o mare valva in lumea modei. Si asta nu pentru ca frumoasa olandeza apare goala (luna trecuta poza tot in costumul Evei pentru calendarul Pirelli), ci pentru ca centrul atentiei in fotografie nu sunt bijuteriile Versace sau tocurile cui si nici macar sanii ei voluptosi.

Ati ghicit, vedeta imaginii este, de fapt, parul ei pubian (care a fost retusat cu grija din calendarul Pirelli). Asta dupa o lunga perioada in care, desi aparitiile nud sunt considerate de bun gust, parul pubian a devenit un fel de tabu.

Epilat inghinal si bronz fals. N-o sa-ti vina sa crezi prin ce trec fetitele de 6 ani din SUA

In ultimii 2 ani industria modei a inceput sa ne obisnuiasca, cu pasi inceti, dar constanti, cu ideea ca parul pubian va deveni nu un must, ci un lucru normal.

O mica istorie moderna a parului pubian:

-1987: surorile Padilha (emigrante din Brazilia) si-au deschis un salon de cosmetica in Manhattan, unde au inceput sa ofere un tip de epilare pe care l-au numit „epilarea braziliana”.
-2000: intr-un episod din Sex and The City care a schimbat soarta cosmeticii corporale in toata lumea, eroina Carrie Bradshaw a indraznit sa se epileze inghinal total. Si odata ce Carrie a facut acest pas, toata lumea a urmat-o. Va amintiti cand fetele din Sex and The City au inceput sa manance cupcakes? Ei bine, astazi exista cate o brutarie de cupcakes la fiecare colt din Manhatten. Qed. 
-2003: Victoria Beckham a declarat ca epilarea braziliana ar trebui sa fie obligatorie de la varsta de 15 ani.
-2006: urmand modelul Victoriei, Eva Longoria a spus intr-un interviu pentru Cosmopolitan ca „Fiecare femeie ar trebui sa incerce o epilare inghinala totala macar o data. Sexul de care se vor bucura dupa, le va face sa revina la ea de fiecare data.”
-2009: Agyness Deyn a pozat goala pentru revista 032C, aratandu-si lipsita de inhibitii o portiune ingusta (dar existenta, totusi) de par in zona intima.
-2000: A fost randul modelului XXL Crytal Renn sa socheze pudicele odata cu aparitia in Vogue Franta.
-2011: modelul Angela Lindvall a pozat intr-o lenjerie intima transparenta pentru revista de barbati Arena Homme +. Din nou, focusul imaginii este nu rujul negru, nici sutienul ei provocator, ci micul smoc de par care se vede in zona inghinala.

Aici poti vedea o galerie foto cu revenirea parului pubian.

Ce parere ai? Este sau nu binevenit acest nou trend?

  • Revine la moda parul pubian? Imagini care te-ar putea soca
Modifică setările cookies