Revista People a decis: astea sunt cel mai bine îmbrăcate staruri în 2019!


Trebuie să ai niște gusturi rafinate ca să faci astfel de clasamente, iar revista People nu se dezminte nici în acest an. Iată care sunt cel mai bine îmbrăcate staruri din 2019, conform specialiștilor revistei!


Dacă v-ați fi așteptat ca starleta Kim Kardashian să domine topul, ei bine va trebui să vă dezamăgim. Kim nu e aici, deși nimeni nu poate nega că are ceva gusturi la haine. Sau, mai bine spus, la bucățile de material textil care nu prea îi acoperă corpul.

Iată top 10 cel mai bine îmbrăcate vedete!

Locul 1 – Priyanka Chopra și Nick Jonas

Soții Jonas sunt pe prima poziție, probabil pentru povestea nunții lor. „Împreună ei creează acea estetică chic a vechiului Hollywood”, spune stilistul vestimentar al celor doi, conform People.

Locul 2 – Celine Dion

Cântăreața a scris un nou capitol al vieții sale, devenind imaginea unui celebru brand de cosmetice la vârsta de 51 de ani. În ultimul an, Celine Dion a afișat câteva ținute îndrăznețe, pe de o parte pentru a închide gura celor care o bârfesc, iar pe de altă parte în încercarea de a dezvălui tuturor că e o persoană cu totul nouă.

Citește și: Fashion icon la 51 de ani! Celine Dion, superbă într-o rochie de basm

Locul 3 – Jennifer Lopez

De cinci ori pe lista celor mai bine îmbrăcate staruri, Jennifer Lopez a fost nelipsită de la evenimentele mondene de prim rang în acest an. „E captivant să lucrezi cu cineva atât de dispus la schimbări, atât de îndrăzneț”, spune stilistul actriței, Rob Zangardi.

Locul 4 – Zendaya

Pe numele ei complet Zendaya Maree Stoermer Coleman, actrița și cântăreața Zendaya e considerată un trendsetter la cei 23 de ani ai săi. Well, dacă spun ei...

Locul 5 – Lady Gaga

Artista e experta intrărilor spectaculoase. Dintre toate, cea care va rămâne multă vreme în memoria pasionaților de fashion este apariția superbă de la Globurile de Aur din acest an. Deși rochia Valentino făcută special pentru acea seară de premiere a fost răvășitoare, atenția tuturor s-a îndreptat asupra colierului de diamante, în valoare de 5 milioane de dolari, pe care-l avea la gât. 

Citește și: Lady Gaga și Bradley Cooper, împreună? Iată 20 de staruri care s-au cuplat la filmări

Dar, Lady Gaga a surprins și la MET Gala 2019, unde și-a făcut o apariție de vis, poate cea mai spectaculoasă din acet an.

Locul 6 – Serena Williams

Jucătoarea de tenis figurează în acest clasament datorită ținutelor pe care le poartă atât pe teren, cât și în afara lui. Mai mult, sportiva deține propriul brand de îmbrăcăminte, iar recent a lansat o rochie care poate fi purtată de orice femeie. Vezi AICI cu arată!

Locul 7 – Billy Porter

Ok, dacă a vrut să impresioneze pe cineva, actorul Billy Porter a reușit mai mult decât atât. Ținuta sa de la Oscar 2019 a fost mai mult decât îndrăzneață, mai ales că a purtat rochie și pantofi cu toc. Rochia, creată de designerul Christian Siriano, a fost inspirată din îmbrăcămintea masculină de gală (fracul). 

În final, tot rochie a ieșit. Actorul de 49 de ani a fost în centrul atenției și la gala premiilor Globurile de Aur.

Locul 8 – Kacey Musgraves

Cântăreața de muzică country a câștigat 4 premii Grammy la ceremonia din februarie 2019, reușind să capteze atenția tuturor. Și, după cum se poate vedea, a fost și bine îmbrăcată, nu e doar vocea de ea.

Locul 9 – Regina King

A avut o apariție de senzație la Oscar 2019, într-o rochie mulată de culoare albă. Însă, ținuta nu a fost totul: Regina King a strălucit de-a dreptul fiindcă a reușit să câștige primul ei premiu Oscar, pentru rolul din If Beale Street Could Talk. 

Locul 10 – Gemma Chan

Actrița din Crazy Rich Asians a purtat o rochie roz la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din acest an și a dat lovitura. Cel puțin așa susține stilista ei, Rebecca Corbin-Murray, care a mers pe intuiție.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

  • Revista People a decis: astea sunt cel mai bine îmbrăcate staruri în 2019!

related posts

Modifică setările cookies