Rhea Costa lanseaza colectia de rochii de mireasa "Bridalissima" pentru toamna-iarna 2012/2013


Atelierul Rhea Costa gazduieste colectia de toamna-iarna 2012/2013 Bridalissima, conceputa pentru miresele care isi doresc o nunta cu adevarat unica si personala.


Bridalissima este colectia capsula de bridal wear a brandului Rhea Costa, un concept unic in Romania care aduce in prin plan un mix de piese si accesorii pentru mirese, adaptate stilului si personalitii oricarei femei.

Bridalissima ofera nu doar o rochie, ci un pachet complet de styling personalizat, atat inainte, cat si dupa nunta, mireasa primind consultanta in alegerea modelului, materialelor si accesoriilor pentru tinuta creata special pentru ea .

“Am vrut ca fiecare femeie sa se simta speciala in ziua nuntii, sa isi aleaga o rochie asa cum a visat-o , fara sa fie nevoita sa se conformeze  anumitor tipare ”, a argumentat Andreea Constantin, designerul brandului.

Cele cincisprezece look-uri ale colectiei sunt grupate stilistic in cinci categorii, pastrand stilul feminin, sofisticat si versatil al creatiilor Rhea Costa: Traditional, Urban Princess, Bold, Romantic si Boho chic.

“Traditional Bride” este mireasa care doreste sa respecte traditia rochiei albe, care iese in evidenta prin feminitatea debordanta a siluetei puse in valoare de linia croielii, si nu prin structuri, volume sau detalii indraznete.  Materialele folosite (matase, tulle, voal)  sunt fluide, lasand libertate totala de miscare.

“Urban Princess Bride” isi visa dintotdeauna rochia de mireasa ca desprinsa din basmele copilariei, dar in acelasi timp actuala. Cu transparenta moderata,  volume temperate si detalii art-deco adaptate stilului urban, rochiile Urban Princess se potrivesc femeii careia ii place sa simta vibratia si aglomeratia orasului, pastrandu-si insa eleganta.  Materialele fine precum matasea, tulle-ul sau voalul formeaza structuri ample, arhitecturale, desprinse parca din peisajul citadin.

“Bold Bride” este mireasa mereu tanara, care indrazneste sa isi urmeze orice instinct, fara a avea vreo temere legata de proportii, lungime, abundenta sau impactul vizual pe care il va avea rochia. Are o personalitate coplesitoare, isi doreste sa iasa din tipare cu orice ocazie, prin orice detaliu, asa ca nici rochia de mireasa nu putea face exceptie. Transparenta, decolteu, broderii din dantela, silueta foarte bine evidentiata, detalii care ii subliniaza indrazneala si atitudinea non-conformista, dar nu ii minimalizeaza feminitatea. Aceleasi materiale iau forma rochiilor “Bold bride”, de la matase, tulle, la dantela, voal, organza.

“Romantic bride” este mireasa desprinsa din povestile de dragoste cu final fericit, care se concretizeaza intodeauna intr-un eveniment unic si special. Rochia miresei romantice nu putea sa fie altfel decat fluida, eleganta, cu multe aplicatii de dantela si voal.

“Boho-chic bride” aduce in prin plan elemente hippie, precum aplicatii din dantela sub forma de flori sau bentite in par. Mireasa boho doreste doar sa celebreze dragostea ce i-a adus in momentul casatoriei, sa se simta confortabil, dar feminina in rochia de mireasa. Broderiile si aplicatiilesunt simple, fine, delicate, in concordanta cu personalitatea ei.                    

Colectia “Bridalissima” poate fi gasita in showroom-ul Rhea Costa din strada Popa Nan nr 13, unde fiecare mireasa poate beneficia gratuit de sfaturile stilistilor Rhea Costa. 
 

  • Rhea Costa lanseaza colectia de rochii de mireasa Bridalissima pentru toamna-iarna 2012/2013

related posts

Modifică setările cookies