Rihanna, acuzata ca este exagerat de sexy! Tie cum ti se pare stilul ei din ultima vreme?


Rihanna nu mai suporta sa fie criticata de toata lumea pentru felul in care se imbraca! Cantareata a iesit la atac si i-a numit "ipocriti" pe toti cei care o arata cu degetul ca este "prea sexy". "Nu inteleg de ce ii deranjeaza atat de tare pe unii oameni ca sunt sexy. Cred ca pe unele femei le intimideaza asta", a spus Rihanna.


Rihanna este sexy, recunoaste ca ii place sa fie asa, insa nu intelege de ce multa lume o critica din aceasta cauza. "Oamenii spun ca sunt exagerat de sexy. Ce-i drept, cred ca fetelor nu le place sa vada alte fete imbracate sexy. Este un pic intimidant. Oamenii sunt atat de ipocriti! De abia asteapta sa zica ceva oribil", spune Rihanna, care nu mai face fata criticilor.


Rihanna crede ca multe femei sunt pur si simplu invidioase pe felul in care arata si se imbraca. "Multe dintre ele sunt nefericite, nemultumite de ele insele. Ar trebui sa isi vada de viata lor si sa ma lase pe mine in pace", spune nervoasa Rihanna.

Tu ce parere ai despre stilul Rihannei? Ti se pare exagerat de sexy in ultima vreme, tinand cont si de videoclipul ei S&M? S&M a fost interzis in 11 tari, din cauza continutului sau mult prea sexual.

FOTO: CLIP S&M

In videoclip se face referire la tot felul de fantezii sexuale, iar Rihanna apare imbracata intr-un corset de latex, biciuindu-l pe Perez Hilton sau simuland un act sexual cu o banana.

FOTO: S&M

Din acest motiv, utilizatorii YouTube au decis ca videoclipul nu este recomandat minorilor, asa ca mai nou doar utilizatorii inregistrati si care fac dovada faptului ca au implinit 18 ani pot vedea clipul.

Si la NBA All Satr Game Rihanna a fost criticata pentru ca outfitul ei a fost mult prea sexy.

In ultimul ei clip, alaturi de Kanye West, Rihanna poarta doar niste bandaje in jurul sanilor, iar pentru campania Nivea a pozat goala.

FOTO: CAMPANIA NIVEA

SPUNE SI TU: Crezi ca Rihanna exagereaza in ultima vreme si promoveaza o imagine mult prea sexy?


related posts

Modifică setările cookies