Rihanna, imbracata intr-o patura. Doar ea putea sa apara asa si sa arate bine


Rihanna este o adevarata nonconformista si nu se sfieste sa incerce cele mai noi trenduri, ba chiar sa le dea startul. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzi intr-o tinuta cel putin ciudata, dar de mare efect.


Rihanna a reusit sa-i ia din nou pe toti prin surprindere. De data aceasta, nu o schimbare de look este cea care a adus-o pe primele pagini ale publicatiilor mondene, ci o tinuta inedita. Tanara in varsta de 27 de ani din Barbados a aparut imbracata intr-o patura si a facut senzatie in plina strada.

Cu un poncho gri, pufos, accesorii aurii supradimensionate, o pereche de bocanci asortati la soseste indigo si o sapca de piele, Rihanna a coborat din masina ei de lux si s-a indreptat catre od estinatie necunoscuta, observandu-i pe paparazzii care au inceput sa-i faca poze in plina strada.

Vedeta care a facut furori in urma cu numai cateva zile la Gala MET si-a pus in evidenta picioarele tonifiate si a demonstrat ca poate fi sexy chiar si fara a se dezgoli in totalitate. Iata instantaneele surprinse de fotografi:

related posts

Modifică setările cookies