Rochia care te face să pari goală: toate vedetele o au! Iggy Azalea, ultima celebritate care a defilat în ea


O rochie care dă senzația că este transparenta și lasă… totul la vedere face furori printre vedete. Este totuși vorba doar despre un print foarte îndrăzneț.


O rochie excentrică face de ceva vreme furori printre vedetele din showbizul internațional. Prima care a purtat-o, în culoarea verde, a fost Bebe Rexha. Apoi, chiar pe covorul roșu, a îmbrăcat-o Bella Thorne, pe roșu. Acum este rândul uneia dintre cele mai sexy rapperițe să o încerce.

Vedeta a purtat ținuta excentrică chiar de ziua ei: a împlinit 32 de ani. Rochia controversată, creată de Syndical Chamber, costă 450 de dolari.

 

Cei mai mulți fani au umplut-o de complimente, însă nu toată lumea i-a apreciat ținuta: “Nu mă înțelege greșit, tu ești frumoasă, dar rochia nu mai lasă nimic imaginației”, “Rochia arată mult prea real, sunt confuz!”.

 

Anul trecut, Iggy Azalea își anunța fanii că ia o pauză de la muzică pentru a se ocupa de alte proiecte dragi, dar în special de fiul ei. „End of an Era este atât de special pentru mine deoarece, după ce-l voi lansa luna viitoare, o să iau câțiva ani de pauză pentru a mă concentra pe alte proiecte creative și lucruri care mă pasionează și mă inspiră, pe lângă muzică”, a scris artista pe Twitter.

related posts

Modifică setările cookies