Rochia de mireasa care a isterizat internetul. Creatia pe care peste 2.5 milioane de femei au repostat-o pe Pinterest


O rochie de mireasa creata de brandul australian Grace Loves Lace face senzatie pe retelele de socializare. Modelul Hollie 2.0 a fost repostat anul acesta pe Pinterest de peste 2.5 milioane de ori, incantandu-le pe fashionistele din lumea intreaga.


Modelul unicat din dantela, cu bretele subtiri, spatele gol si niste fasii spectaculoase, care o fac sa arate fabulos atunci cand mireasa este in miscare, costa 2.200 de dolari.

 

 

THE HOLLIE 2.0 IS COMING. Join the waitlist for your chance to be THE FIRST to secure this iconic gown & preview it before its launch TONIGHT. Sign up NOW Link in bio. #graceloveslace #theuniquebride

O fotografie postată de Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) pe


Rochia poate fi comandata online in intreaga lume. Primul stoc s-a vandut in totalitate, brandul trecand deja la producerea unei a doua serii de creatii Holly 2.0.Nu este desigur o rochie clasica, ci mai degraba tinuta perfecta pentru o mireasa indrazneata si nonconformista, care vrea sa fie sexy si stilata in acelasi timp in ziua nuntii :)


 

The highly anticipated HOLLIE 2.0 is now available online ⚡️| link in bio #graceloveslace #theuniquebride - Captured by @burnt_breakfast

Un clip video postat de Grace Loves Lace (@grace_loves_lace) pe

FULLSCREEN
Rochia de mireasa care a isterizat internetul. Creatia pe care peste 2.5 milioane de femei au repostat-o pe Pinterest
  • /

related posts