Rochia de mireasa "Frozen". Cum arata modelul inspirat de tinuta pe care a purtat-o Elsa in indragitul desen animat


Animatia Frozen a devenit un adevarat fenomen mondial, iar povestea emotionanata a celor doua surori Elsa si Anna a cucerit atat atentia copiilor, cat si a milioane de adulti din intreaga lume.


Fenomenul e atat de dezvoltat, incat iubitorii productiei Disney au ajuns sa se deghizeze ca personajele si sa-si intre in rol. Ba mai mult, o multime de fane au marturisit ca isi doresc sa poarte in cea mai importanta zi a vietii lor, o rochie de mireasa inspirata de desenul animat

Zis si facut! Alfred Angelo, un cunoscut brand de rochii de mireasa, prin designerul Michele Piccione, s-a lasat inspirat de tinuta pe care si-o creeaza Elsa si a realizat o rochie care o imita aproape la perfectie pe cea a Reginei din Arendelle: materialul din care este realizata prezinta mici reflexe albastre, este stralucitor si batut in paiete si cade frumos pe corp.

In partile laterale, modelul prezinta un voal subtire care cade pe solduri si ofera fluiditate, exact asa cum o facea si rochia Elsei.

Foto: Tumblr

Tinuta Frozen a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei Bridal din New York City si a strans ropote de aplauze din partea celor prezenti la prezentarea Alfred Angelo. Aceasta nu a fost insa singura rochie inspirata de personajele si desenele animate marca Disney.

Ariel, Tiana, Alba ca Zapada, Jasmine si Cenusareasa au fost si ele introduse cu creatii care sa aminteasca de personajele lor:

Alba ca Zapada (Alba ca Zapada)

Ariel (Micuta Sirena)

Aurora (Frumoasa din Padurea Adormita)

Belle (Frumoasa si Bestia)

Cenusareasa (Cenusareasa)

Esmeralda (Cocosatul de la Notre Dame)

Jasmine (Aladdin)

Mulan (Mulan)

Rapunzel (Tangled)

Tiana (Printesa si Broscoiul)

FULLSCREEN
Rochia de mireasa "Frozen". Cum arata modelul inspirat de tinuta pe care a purtat-o Elsa in indragitul desen animat
  • /

related posts