Rochia purtată de Jennifer Lopez acum 19 ani, subiect de scandal în lumea modei


Jennifer Lopez a scris istorie în 2000 la gala premiilor Grammy când a purtat o rochie extrem de îndrăzneață pentru acele vremuri. Piesa vestimentară a ajuns acum subiect de scandal.


Casa de modă Versace a dat în judecată brandul Fashion Nova pentru că ar fi copiat designul legendarei rochii purtate de Jennifer Lopez la premiile Grammy, în anul 2000. Ținuta, care a beneficiat de un face lift în 2019, a fost purtată din nou de actrița americană la Săptămâna Modei de la Milano.

Rochia a intrat în istorie acum 19 ani și a determinat gigantul Google să creeze funcția Google Images.

Conform publicației The Fashion Law, casa de modă Versace a solicitat o sumă considerabile drept despăgubiri pentru că Fashion Nova a încercat „să exploateze popularitatea și renumele creațiilor Versace” cu scopul de a genera încasări și de a face profit pe seama brandului.

Citește și: Prima rochie care a devenit virală. Cum a ajuns Jennifer Lopez să poarte creația Donatellei Versace

Reprezentanții Fashion Nova nu au oferit, până acum, nicio explicație, însă au scos de pe site piesa vestimentară incriminată. Până să fie sesizată de Versace, Fashion Nova comercializa produsul cu 70 de dolari, mult sub prețul la care a fost evaluată rochia lui Jennifer Lopez: circa 200.000 de dolari.

Fashion Nova s-a mai aflat în mijlocul unui scandal, după ce a scos la vânzare un costum de baie cu o etichetă alarmantă. Conform fabricantului, lenjeria conține DI (2-Etilhexil), ftalați, plumb și cadmiu, care sunt recunoscute în statul California ca generatoare de cancer, malformații congenitale și alte afecțiuni ale aparatului reproducător.

Fotografii: Getty Images/fashionnova.com

Vezi și VIDEO: Jennifer Lopez, profil de celebritate

related posts

Modifică setările cookies