Rochia verii e semnata Miu Miu. A aparut pe copertele revistelor Vogue, Elle si W! FOTO!


Revistele de fashion au decis: rochia verii face parte din colectia Miu Miu. Eva Mendes, Lily Allen si modelul Freja Beha Erichsen au purtat-o vara aceasta pe copertele a trei dintre cele mai prestigioase publicatii de moda din lume.
 


Vogue, Elle si revista americana ‘W’ au ales diferite modele ale rochiei semnata Miu Miu, care poate fi cumparata la preturi intre 1500 si 3200 de lire.

Eva Mendes a pozat in luna iulie pe coperta publicatiei ‘W’, in rochia de culoare galbena, cu aplicatii de flori pe bretele. Actrita are un look super sexy si declara in interviu ca nu a deranjat-o niciodata sa apara dezbracata in filme.

Lily Allen a afisat un look elegant, dar in acelasi timp glam pe coperta revistei Elle. Cu toate ca in pozele surprinse de paparazzi, cantareata lasa la vedere kilogramele in plus si celulita, in publicatia britanica, ea pare perfecta. Bineinteles, Lily Allen arata asa datorita photoshop-ului.

Revista Vogue a optat si ea pentru acelasi model de rochie aparut in paginile publicatiilor Elle si W. Cea care a imbracat-o este Freja Beha Erichsen, unul dintre cele mai cautate modele de pe catwalk la ora actuala. 

 

  • Rochia verii e semnata Miu Miu. A aparut pe copertele revistelor Vogue, Elle si W! FOTO!
Modifică setările cookies