Rochiile cu care Dorina Chihaia a uimit planeta la Miss Universe 2019


Românca Dorina Chihaia (26 de ani) s-a numărat printre cele 90 de ,,frumuseţi” care au concurat duminică, la Atlanta (SUA) pentru titlul de Miss Universe 2019. 


Compatrioata noastră n-a ocupat o poziţie fruntaşă, dar a avut o apariţie remarcabilă, impresionând în special prin ţinutele alese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I absolutely love my dress ❤️ designer @catalinbotezatu1 #missuniverse #missuniverse2019

A post shared by Dorina Chihaia (@dorinachihaia) on

Marea câştigătoare a fost sud-africanca Zozibini Tunzi, care le-a depăşit în finala de trei pe Madison Anderson (Puerto Rico) şi pe Sofia Aragon (Mexic). Din păcate pentru ea, Dorina Chihaia a fost eliminată din competiţie încă din prima fază, atunci când au fost selectate 20 de participante.

Totuşi, Dorina Chihaia a avut ocazia de a defila pe scenă şi de a etala două ţinute superbe. În primul rând, la runda preliminară de vineri, toate cele 90 de concurente au apărut în costumaţii inspirate din specificul naţional al fiecărei ţări. La această provocare, Dorina a purtat o rochie care a copiat în partea de sus stema României, un vultur cu aripile deschise care ţine în gheare o spadă, respectiv un sceptru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Multumesc echipei Atelier Foarte Frumos pentru pregatirea in timp record a costumului national cu care m-am prezentat in “Preliminary competition”. De asemenea tin sa mentionez si Ghetura advertisement - Dragos si Alina Bedeleanu Prostetic - fara de care nu ar fi fost posibila taierea materialului ( cu laser ). Acesta a fost inspirat si adaptat dupa modelul stemei nationale a Romaniei???? Marea finala va avea loc in 12 ore, voi posta in curand cateva linkuri unde poate fi urmarit online. Puteti verifica si pagina oficiala Miss Universe pentru mai multe informatii legate de broadcast. #missuniverse #missuniverse2019 #dorinachihaia #atelierfoartefrumos #tylerperrystudios

A post shared by Dorina Chihaia (@dorinachihaia) on

Ulterior, la proba ţinutelor de seară, Dorina Chihaia a impresionat din nou, de această dată cu o rochie elegantă şi sexy în acelaşi timp. ,,Îmi iubesc rochia”, a precizat românca pe contul ei de Instagram, mulţumindu-i creatorului Cătălin Botezatu.

Dorina Chihaia are 26 de ani, o înălţime de 1,75 metri şi dimensiuni 89-61-90. Născută la Bucureşti, ea a trăit la Iaşi până în 2015, unde şi-a făcut şi studiile. A început să lucreze ca avocat în 2014, la o firmă din Florența, după care s-a mutat la Shanghai (China), în calitate de consultant la o companie specializată pe comerț internațional. Recent, Dorina Chihaia a înființat la Shanghai o firmă care are ca obiectiv promovarea turismului din țara noastră, dar și atragerea investitorilor chinezi în România.

  • Rochiile cu care Dorina Chihaia a uimit planeta la Miss Universe 2019

related posts

Modifică setările cookies