Romeo Beckham, pentru prima oară pe coperta unei reviste. „Ești leit mama ta”


Romeo Beckham a făcut senzație în mediul online cu prima ședință foto realizată pentru o revistă. Fiul de 18 ani al soților Victoria și David Beckham a pozat pentru L’Uomo Vogue.


Romeo Beckham a făcut un pas important spre o carieră în modeling odată cu apariția în revista L’Uomo Vogue. Puștiul a fost complimentat de toată lumea, iar părinții săi s-au declarat mândri de debutul lui pe coperta unei reviste cunoscute.

Sunt atât de mândru de tine @romeobeckham. Ce copertă superbă pentru @luomovogue”, a scris fostul fotbalist pe Instagram. Același lucru l-a făcut și Victoria Beckham, care și-a felicitat fiul pentru reușita sa.

Și admiratoarele lui s-au grăbit să-l felicite pentru apariția în revistă, iar unele dintre ele au sesizat asemănarea izbitoate cu mama lui.

Dumnezeule, ești leit mama ta!”, a scris o admiratoare.

Pentru un moment am crezut că e Victoria care și-a tăiat părul. Arăți exact ca mama ta. Ce copertă frumoasă”, a scris altă admiratoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Romeo Beckham nu este chiar novice în lumea modei. La vârsta de 10 ani, fiul lui David Beckham a devenit imaginea campaniei publicitare a colecției primăvară/vară a casei de modă Burberry. Doi ani mai târziu, în 2014, Romeo Beckham a apărut într-un clip de Crăciun al aceleiași case de modă. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

  • Romeo Beckham, pentru prima oară pe coperta unei reviste. „Ești leit mama ta”

related posts

Modifică setările cookies