Rosario Dawson a suferit un accident vestimentar penibil, pe scarile de la Cannes. Ce le-a aratat vedeta fotografilor, fara sa vrea


Se pare ca accidentele vestimentare sunt la ordinea zilei la Cannes. Dupa ce sambata Eva Longoria si-a arata zona intima (si, spre ghinionul ei, nu purta lenjerie), ieri a fost randul actritei Rosario Dawson sa gafeze in stil mare.


Vedeta, care a participat ieri seara la premiera peliculei "As I Lay Dying", si-a compromis aparitia atunci cand a urcat scarile spre sala de cinema.

Ridicandu-si superba rochie Elie Saab pentru a putea pasi, Rosario si-a expus zona intima prin slitul foarte adanc. Din fericire, spre deosebire de Eva Longoria, vedeta a purtat o pereche de chiloti, de culoarea pileii.

Actrita, in varsta de 34 de ani, a scos un mic tipat cand a realizat ce s-a intamplat si si-a acoperit repede picioarele cu materialul rochiei.

In afara de acest moment neplacut, insa, Rosario a reusit sa treaca cu brio de proba covorului rosu de pe Croazeta. Actrita si-a completat tinuta cu pantofi stiletto albi, cu barete pe glezna si varf decupat si cu un clutch crem cu auriu.

Desi machiajul starului din "Seven Pounds" a fost unul minimalist, coafura ei impletita a fost, cu siguranta, una de efect.

FULLSCREEN
Rosario Dawson a suferit un accident vestimentar penibil, pe scarile de la Cannes. Ce le-a aratat vedeta fotografilor, fara sa vrea
  • /

related posts