S-a ales culoarea anului 2012! Vezi daca esti in tendinte!


Ca in fiecare an, Pantone Color Institute a ales culoarea definitorie pentru anul ce urmeaza. Fashionistelor, fiti pregatite pentru shopping pentru ca in 2012 culoarea anului este...


...Tangerine Tango, un portocaliu-rosu electric! Este o culoare calda, energizanta, care iti da o stare de bine. In plus, arata bine pe orice nuanta de piele. Directorul Institutului Pantone a motivat alegerea culorii spunand ca „Dintr-o perspectiva pshihologica, culorile pot imbunatati starea de spirit. Am ajuns la aceasta nunata de portocaliu pentru ca este optimista, datatoare de speranta, dar si sofisticata.”

Designerii au inclus deja aceasta nuanta vibranta si atractiva in colectiile pentru noul an. O veti regasi, asadar, in prezentarile de moda ale lui Tommy Hilfiger, Nanette Lepore, Cynthia Steffe by Shaun Kearney, Elie Tahari si Adrienne Vittadini.

In machiaj, puteti folosi Tangerine Tango la rujuri, blush-uri sau lacuri de unghii pentru a obtine un look fresh si rafinat. Daca aveti ochii verzi sau albastri, alegeti nunata ca fard de pleoape si veti obtine un efect wow!

Iata si 3 sugestii de haine si accesorii in culoarea anului 2012, oferite de shine.yahoo.com.

Rochie retro de cocktail de la H&M (49.95 $)

Pantofi de la J. Crew (218 $)

Geanta cu franjuri si lant auriu de la Urban Outfitters (59 $)


 

related posts

Modifică setările cookies