S-a ales culoarea anului 2019. Ce trebuie să porți ca să fii în tendințe


Ca în fiecare an, Pantone Color Institute a ales culoarea definitorie pentru anul ce urmează. Fashionistelor, fiți pregătite pentru shopping pentru că în 2019 culoarea anului este...


Living Coral.  Este o culoare caldă și vibrantă, care "evocă modul în care recifele de corali oferă adăpost unui caledoscop de culoare." 

Institutul Pantone Color notează, de asemenea, că, pe lângă reprezentarea unuia dintre cele mai esențiale și magnifice ecosisteme ale pământului, coralul "este o culoare care apare în mediul nostru natural și, în același timp, prezintă o prezență plină de viață în social media".  

 

În timp ce culoarea are o istorie îndelungată în artă- de la reprezentări ale copilului Isus purtând un pandantiv de coral până la desenele din Toulouse-Lautrec ale dansatorilor de la Moulin Rouge expuși sub straturi de corali.

Designerii au inclus deja aceasta nuanță vibrantă și atractivă în colecâiile pentru noul an. O veți regăsi, așadar, iîn prezentările de modă Prada, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Brandon Maxwell, Sacai sau Fendi.

În machiaj, puteți folosi Living Coral la rujuri, blush-uri sau lacuri de unghii pentru a obține un look fresh și rafinat. Dacă aveți ochii verzi sau albaștri, alegeți nunața că fard de pleoape și veți obține un efect wow!

Am făcut pentru tine o selecție de haine și accesorii în tendințe:

Rochie lejeră Mango

Detalii AICI

 


 

Pulover cu maneci raglan NEXT

 

Detalii AICI


 

 

Fustă maxi cu pliuri United Colors of Benetton

 

Detalii AICI


 

Costum de baie întreg Nike

 

Detalii AICI

 

Sandale stiletto Zee Lane

Detalii AICI


 

Caciulă tricotată O´Neill

Detalii AICI

FULLSCREEN
S-a ales culoarea anului 2019. Ce trebuie să porți ca să fii în tendințe
  • /

related posts

Modifică setările cookies