S-a dus la munte îmbrăcată așa, iar fanii nu au iertat-o. Rita Ora, apariții din ce în ce mai bizare


Rita Ora are apariții din ce în ce mai extravagante, atât de covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi. Însă, de departe, cele mai bizare sunt outfiturile sale de mers la munte.

Tag-uri: #Rita Ora

Cu siguranță, Rita Ora nu are cum să treacă neobservată, oriunde își face apariția. De cele mai multe ori outfiturile ei sunt super cool sau sexy, însă uneori sunt de-a dreptul ciudate sau nepotrivite. Cel puțin atunci când merge la munte, opțiunile ei vestimentare nu sunt cele mai obișnuite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

La cea mai nouă escapadă, cântăreața și-a făcut apariția într-un outfit excentric, cu o cagulă pe cap, fustă mini, portjartier tricotat cu model plasa și o jachetă din piele lăcuită. Pata de culoare a outfitului a fost dată de botinele portocalii.

Cum au reacționat fanii?

“Când moda merge prea departe…”

“Arați ridicol!”

“LOL. Ce naiba e asta?”

“Să înțelegem că ar trebui să arați cool?”

“Te-ai îmbrăcat pe întuneric?”

“Ce prostie de costumație!” -  sunt doar câteva dintre miile de comentarii venite din partea fanilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita Ora își dorește să atragă din ce în ce mai mult atenția pe partea de fashion, însă de multe ori ținutele ei nu sunt pe placul fanilor. De curând, la British Fashion Awards, cântăreața a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, într-o ținută transparentă, care i-a lăsat posteriorul la vedere.

related posts

Modifică setările cookies