S-a imbracat in cel mai mulat body cu putinta. Iggy Azalea, aparitie extra sexy pe scena People's Choice Awards


In urma cu o noapte, a avut loc in Hollywood gala premiilor People's Choice Awards, unde publicul si-a ales artistii preferati de pe micile si marile ecrane. La randul lor, vedetele si-au rasplatit admiratorii cu aparitii de senzatie.


Printre divele care au impresionat cel mai tare se numara, bineinteles, indrazneata Iggy Azalea, care a imbracat un body extrem de stramt, care s-a mulat perfect pe formele ei apetisante. Amintind cumva de costumul din latex pe care Britney Spears l-a facut celebru in "Ooops, I did it again", tinuta lui Iggy a iesit in evidenta si a aprins imaginatia domnilor.

Iggy Azalea este una dintre cele mai populare artiste ale momentului. Desi a devenit cunoscuta in showbizul international doar in urma cu cateva luni, ea a urcat rapid pe primele pozitii in topuri si s-a transformat intr-o preferata a fanilor. Probabil ca o stiti pe australianca in varsta de 24 de ani datorita pieselor "Problem" (cu Ariana Grande), "Fancy" sau "Work".

Supranumita Nicki Minaj Caucaziana, tanara cantareata de rap s-a evidentiat nu doar prin stilul ei unic, ci si prin aspectul fizic apetisant, ambele transformand-o intr-una dintre artistele cu cea mai rapida ascensiune in topuri.

Daca i s-a potrivit look-ul ales pentru reprezentatia de la People's Chocie Awards sau daca trebuia sa-si aleaga o tinuta cu un numar mai mare, ramane sa ne spui tu. Iata cum s-a imbracat:

related posts

Modifică setările cookies