S-a imbracat intr-o rochie care pare tesuta din panza de paianjen. Tinuta vestimentara care a iscat adevarate controverse


Tinutele de pe covorul rosu trebuie sa fie intotdeauna fara cusur. Desi stiu acest fapt, multe vedete se imbraca dupa propriile gusturi si fac gafe vestimentare de proportii.


Cate Blanchett este una dintre vedetele care aproape ca a ratat o aparitie spectaculoasa pe covorul rosu. La premiera filmului "Blue Premiere", vedeta a imbracat o rochie care semana foarte mult cu panza tesuta a unui paianjen.

Daca in partea de sus o putem numi panza de paianjen, fusta este un maestec de tul asimetric, de culoare neagra.

Frumoasa australianca a avut atat de multa incredere in outfitul pe care l-a ales pentru eveniment, incat nu a apelat deloc la accesorii. Actritei in varsta de 44 de ani i s-a parut insa mai potrivit sa asorteze o pereche de pantofi, tot nude, cu botul ascutit, look-ului, dand nastere unor adevarate controverse printre critici. In timp ce unii cred ca alegerea e inspirata si indrazneata, altii spun ca s-a facut de ras.

Cate s-a bazat foarte mult pe tinuta sa pentru a crea impact insa, iar cand a venit vorba de machiaj, actrita a optat pentru unul cat mai natural.

related posts

Modifică setările cookies