Sacoul purtat de Meghan Markle, sold out în câteva minute. Cum arată și cât costă acesta


În cea de-a treia zi a turneului regal, alături de soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle a purtat un sacou care face parte din linia vestimentară semnată de prietena ei, Serena Williams.


Ducele și Ducesa de Sussex au părăsit Sydney pentru a călători aproape 200 de mile, înspre nord vest, către orașul Dubbo.

Citește și: Ce cadou i-a pregătit Meghan Markle copilului ei. Ducesa a gravat pe spatele cadoului și un mesaj

Cu ocazia acestei călătorii, Meghan a renunțat la rochie în favoarea unui look mai casual, alcătuit dintr-o cămașă albă semnată Maison Kitsuné, un sacou gri din colecția Serena Williams, jeanși skinny negri de la Outland Denim și cizme J.Crew. Pentru a desăvârși look-ul, Meghan și-a prins părul într-o coadă simplă, la spate.

Fanii au remarcat imediat sacoul supradimensionat ”Boss”, semnat de Williams, care îi este prietenă apropiată de ani de zile și chiar a participat la nunta ei cu Harry, din luna mai a acestui an.

În valoare de 145 de dolari, piesa vestimentară s-a vândut în câteva minute de la apariția Ducesei la Dubbo.

La începutul turneului, când a ajuns în Australia, Markle a purtat o rochie semnată de designerul australian Karen Gee care, de asemenea, a fost sold out în foarte scurt timp. „Este o onoare absolută faptul că Meghan a purtat rochia noastră”, a declarat ulterior Gee pentru bazaar.com.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Sacoul purtat de Meghan Markle, sold out în câteva minute. Cum arată și cât costă acesta
  • /


related posts