Salopeta care garanteaza un accident vestimentar. Ce a patit Lily Allen pe scena din cauza ei


Lily Allen nu este detinatoarea corpului perfect, dar asta nu o opreste sa poarte tinute de scena sumare. La cel mai recent concert, britanica a surprins prin alegerea, din cauza careia a suferit un accident vestimentar de proportii.


E mica de inaltime si nu se incadreaza in vreun tipar de frumusete clasic. Tanara mamica nu se lasa insa influentata de standardele din showbiz si se imbraca asa cum se simte bine, chiar daca alte femei nu sunt de acord cu alegerile ei si chiar daca risca sa sufere accidente vestimentare pe scena.

La cel mai recent concert, Lily a ales sa imbrace un o salopeta extrem de mulata, argintie, cu decolteu periculos de adanc, pe care a mai purtat-o si in trecut si care i-a cauzat probleme si atunci.

Faptul ca trecuse printr-un moment jenant anterior nu a oprit-o insa pe artista sa imbarce din nou salopeta. A urmat ceea ce multi credeau, adica un nou accident vestimentar, in urma caruia sanul artistei a fost lasat complet descoperit, in fata a mii de oameni.

Pe artista britanica o preocupa insa momentan alte lucruri, recent ea oferind un interviu emotionant despre copilul pe care l-a pierdut si impactul pe care l-a avut acest avort asupra psihicului ei. In varsta de 28 de ani, vedeta era insarcinata in sase luni cand a nascut prematur un bebelus mort.

Tragicul eveniment s-a intamplat in luna noiembrie a lui 2010, insa abia recent Lily si-a facut curaj sa vorbeasca pe larg depre copilul pe care l-a pierdut. "A fost oribil, ceva prin care n-as vrea sa treaca nici cel mai aprig dusman. Nu am reusit inca sa trec peste acest moment. Nu cred ca o sa reusesc vreodata", a marturisit Lily, care a mai spus ca nu va uita niciodata cum s-a simtit cand si-a tinut in brate fatul.

FULLSCREEN
Salopeta care garanteaza un accident vestimentar. Ce a patit Lily Allen pe scena din cauza ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies