Sarah Jessica Parker: lipsa de inspiratie sau reusita sigura? VIDEO!


Dupa ce la premiera filmului ´Sex and the City 2´ de la New York a reusit sa surprinda prin rochia galben neon purtata, toate fanele serialului asteptau cu sufletul la gura sa vada in ce tinuta va defila la Londra. La fata locului, surpriza! Actrita a purtat o rochie asemanatoare cu cea de la premiera filmului din 2008. Daca in privinta culorii a adus o schimbare, la capitolul accesorii extravagante a ramas constanta.
 


Se pare ca diva a vrut sa mearga la sigur, dupa ce la prima lansare a adunat toate laudele. Sarah Jessica Parker stie ca un ai cum sa treci neobservata intr-o tinuta semnata Alexander McQueen. Aflat in topul designerilor sai preferati, actrita un conteneste sa il omagieze. Pana si la premiera de la Londra a tinut sa evidentieze asta.

´Exista o singura persoana a carei creatie as fi putut sa o port astazi, iar aceea este Alexander McQueen. Lee, asta e pentru tine! Imi lipsesti foarte mult!´ a declarat Sarah Jessica Parker.  

Vezi in materialul video de la premiera ce tinute au purtat celalte trei dive, Kim Catrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis.

Rezerva-ti si tu bilete la premiera filmului "Sex and the City 2" la Hollywood Multiplex sau la Cinema Pro!

related posts

Modifică setările cookies