"Scopul meu este sa fac sanii sa para mai mari si fundul mai mic!" Vezi la ce se refera Geri Halliwell


Geri Halliwell arata spectaculos si vrea sa le dea o mana de ajutor tuturor femeilor care au nevoie de trucuri de infrumusetare pentru a-si ascunde defectele.


Este clar: ea nu are nevoie de imbunatatiri si de alte trucuri ca sa arate bine, insa unele femei trebuie sa apeleze la diverse artificii ca sa isi mascheze defectele.

CITESTE SI: Geri Halliwell - de la piele si os la corpul perfect! GALERIE FOTO

Geri Halliwell promoveaza printr-un pictorial incendiar noile modele de lenjerie intima Next. "Scopul meu este sa fac fundul sa para mai mic in acesti chilotei si sanii mai mari in aceste sutiene", spune Geri, care a contribuit la conceperea noilor modele.

Geri, care are acum silueta perfecta, a dezvaluit mai demult ca a avut mari probleme cu alimentatia. Cel care a salvat-o de la anorexie a fost Robbie Williams.

CITESTE SI: Geri Halliwell arata mai bine decat la 20 de ani: are un corp perfect! FOTO

Eram ingrijorata sa nu ma ingras. Ma indopam cu mancare, dupa care aveam mustrari de constiinta si ma duceam la baie sa vomit. A fost groaznic!”, a spus Geri.

Bun prieten cu fosta Scary Spice, Robbie Williams a fost cel care a a adus-o pe calea cea buna.
Robbie stia despre problemele mele cu bulimia si m-a sfatuit sa ma tratez. Mi-a zis sa merg la o clinica si cred ca asta mi-a salvat viata. O sa ii fiu vesnic recunoascatoare”, a dezvaluit cantareata.

FULLSCREEN
Scopul meu este sa fac sanii sa para mai mari si fundul mai mic! Vezi la ce se refera Geri Halliwell
  • /

related posts