Se apropie Sarbatorile. Cum sa dai un plus de stralucire tinutelor tale de Craciun si Revelion


Sezonul festiv inseamna vitrine spectaculos decorate, lumini si globuri, dar si o atmosfera glam care trebuie sa se reflecte in haine si accesorii. Aceasta perioada a anului iti ofera libertatea nelimitata de a face "parada" cu bijuterii opulente care sa imbine traditia cu modernitatea.


Bijuteriile statement reprezinta un trend in continua evolutie. Bratarile cuff, coliere choker, cerceii candelabru si inelele masive se transforma, de la sezon la sezon, prin intermediul creativitatii bijutierilor, prin tehninici inovative si forme surprinzatoare, ce depasesc limitele imaginatiei.

Rezultatul: aceste accesorii se metamorfozeaza in adevarate piese de arta, ce transced timpul si trend-urile. De la piesele traditionale ce denota lux si opulenta, la cele chic cu forme contemporane, bijuteriile se bucura in sezonul festiv de „un fashion moment” ce nu trebuie ratat!

Inca de la finalul lunii noiembrie trebuie sa ne pregatim pentru Craciun, Revelion si party-uri corporate, alegand bijuterii elegante, cu un farmec discret, dar cu o stralucire aparte. Putine dintre noi ne permitem diamantele, dar cristalele Swarovski raman intotdeauna o solutie mai putin costisitoare, de maximum efect.

Crystal-Fashion, branding partner Swarovski, iti propune pentru sezonul festiv bijuterii ce evoca zapada si stralucirea ghetii.

Variantele de accesorizare sunt nelimitate, tot ce trebuie sa faci este sa identifici bijuteriile potrivite stilului tau vestimentar, statutului si momentului pe care vrei sa il marchezi printr-o tinuta memorabila!

related posts

Modifică setările cookies