Selena Gomez o copiaza cu nerusinare pe Jennifer Lawrence! Cui crezi ca ii sta mai bine in tinuta semnata de Stella McCartney?


In timp ce Jennifer Lawrence a reusit deja sa cucereasca cetatea filmului si a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita la numai 22 de ani, Selena Gomez nu reuseste sa se faca remarcata decat prin prisma fostei sale cariere Disney si a relatiei cu Justin Bieber.


Astfel, ea incearca sa ii calce pe urme lui Lawrence si incepe sa ii copieze fiecare miscare, in sprenta ca in curand va fi la fel de apreciata de producatorii hollywoodieni.

Primul pas? Purtarea aceluiasi jumpsuit albastru semnat Stella McCartney pe coperta celui mai recent numar al revistei InStyle. Daca Selena a ales tinuta pentru un pictorial, starul din Hunger Games a aparut imbracata asa pe covorul rosu al unui eveniment monden.

O alta diferenta dintre cele doua este styling-ul ales de fiecare. Mai exact, in timp ce Selena si lasat suvitele lungi si drepte sa ii cada pe umeri si a oferit un strop de culoare prin rujul fucsia, castigatoarea Oscarului a optat pentru bucle lejere si un roz ceva mai pal pentru buze.

Spune si tu! Cine a aratat mai bine in jumpsuit-ul Stella McCartney, Selena Gomez sau Jennifer Lawrence?

related posts

Modifică setările cookies