Senzuala Diletta Leotta, 3 ţinute într-o singură seară la Sanremo 2020


Frumoasa jurnalistă Diletta Leotta (28 de ani) e una dintre prezentatoarele care strălucesc în acest an pe scena cunoscutului festival de muzică de la Sanremo (Italia).


Admirată în special de publicul masculin în cadrul transmisiunilor sportive de la postul DAZN, Diletta are o cotă de imagine în creştere continuă, astfel că invitaţia organizatorilor de la Sanremo e una pe deplin justificată.

Marţi seară, la Teatrul Ariston, italianca a avut onoarea de a deschide tradiţionalul festival ajuns la ediţia cu numărul 70, iar Diletta Leotta n-a dezămăgit. Pentru a-şi pune amprenta în ochii celor care au urmărit-o, ea a decis să apară în faţa asistenţei în trei ţinute diferite.

Zâmbitoare şi seducătoare, Diletta s-a remarcat mai întâi cu o rochie galbenă impunătoare, accesorizată cu o centură neagră. Nu toată lumea a apreciat această primă alegere a italiencei, unii critici vorbind despre o asemănare prea mare cu celebra prinţesă din „Frumoasa şi Bestia”.

Diletta Leotta s-a revanşat însă puţin mai târziu, când şi-a pus mai mult în valoare fizicul de felină. Astfel, în a doua ţinută, prezentatoarea a optat pentru un fel de salopetă neagră, cu un decolteu mai generos, combinată cu nişte tocuri înalte şi cu o trenă lungă.

La fel de sexy s-a dovedit Diletta în a treia sa ţinută. De această dată, a fost vorba despre o rochie neagră de sirenă (din catifea) cu o fantă provocatoare, la fel ca şi pantofii de un roşu purpuriu.

Festivalul Sanremo 2020 are loc în perioada 4-8 februarie (în direct la TVR), iar Diletta Leotta va reveni pe scenă sâmbătă, în ultima seară, atunci când se vor stabili şi câştigătorii concursului muzical.

 

 

  • Senzuala Diletta Leotta, 3 ţinute într-o singură seară la Sanremo 2020

related posts

Modifică setările cookies